M. P. u Nakon predavanja

Splitske studente očekuje prosinac pun raznovrsnih događanja! Izdvojili smo ih nekoliko

Održat će se i veliki predblagdanski tulum.

29. studenog 2023 15:29
Druženje

Druženje Foto: Info zona/PR

U petak, prvim danom prosinca, počinje višednevna radionica pletenja u splitskoj Info zoni. Hit vikenda bit će predblagdansko izdanje sajma vintage odjeće i rukotvorina. Sajam Pazarium održat će se u nedjelju, 3. prosinca, od 10 do 14 sati. Ekskluzivnom ponudom predstavit će se čak osam izlagača moderne i vintage second hand odjeće, kukičane odjeće, modnih dodataka, vijenaca, dekica, ukrasa, nakita i slika.

Prvog prosinačkog ponedjeljka, u 17 sati održat će se još jedna Biciklopopravljaonica. Na Sajmu razmjene, u utorak od 18 do 20 sati, ponovno će se moći razmijeniti dobro očuvani korišteni predmeti. Splitska promocija nove knjige Vinka Barića “Diskografija ex Yu punka i novog vala” održat će se u četvrtak, 7. prosinca, u 19 sati.

U prosincu se nastavljaju subotnja druženja uz šah i društvene igre, a za 9. prosinca najavljuju šahovski turnir. Sredinom mjeseca održat će se informativno događanje o mogućnostima međunarodnog volontiranja kroz ESS, blagdanska kreativna radionica te radionica mindful lončarstva. Nastavit će se i Anime zona, druženja zaljubljenika u anime koji se održavaju drugim i trećim četvrtkom u mjesecu.

U subotu, 16. prosinca, od 10 do 18 sati u Zoni će se održati graffiti jam GROG Marker Day. Na platnima će crtati poznata imena splitske graffiti i street art scene. Zainteresirani za Sketch battle, natjecanje u crtanju skica, već sada se mogu besplatno prijaviti na klubzona.net.

U predzadnjem tjednu prosinca otvorit će se posljednja ovogodišnja izložba u ciklusu  Mladi izlažu na kojoj će Luka Jukić predstaviti svoj projekt "Primarnoplava”. Održat će se i veliki predblagdanski tulum suradnika, posjetitelja i podržavatelja programa kluba Zona.

 

Još vijesti