Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Braniteljsku stipendiju' dobilo 5897 studenata: jesi li među njima?

MojFaks | Akademska četvrt, 06.07.2016.'Braniteljsku stipendiju' dobilo 5897 studenata: jesi li među njima?

Iz Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, uvažavajući uvjete natječaja, odobreno je 5897 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2015./2016.

Na sjednici Vlade Republike Hrvatske, održanoj 6. srpnja 2016. godine, dana je suglasnost na prijedlog Odluke o isplati trećine neto dobiti Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za 2015. godinu.

Sukladno navedenoj suglasnosti Vlade Republike Hrvatske, Odlukom Upravnog odbora Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata od 6. srpnja 2016. godine, uvažavajući uvjete natječaja, odobreno je 5897 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2015./2016.

Imajući u vidu rokove za predaju prijava za smještaj u studentske domove, slanje Ugovora o dodjeli stipendija predstavlja prioritet te će se s postupkom započeti odmah.

Obrazac s popisom dobitnika downloudajte ovdje.

L.B./izvor: branitelji.gov.hr
foto: arhiva


braniteljska stipendijarezultatilistaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se