Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Umjesto mamine kuhinje - menza? Provjerite koji su studentski restorani dežurni tijekom blagdana

MojFaks | Akademska četvrt, 18.12.2017.Umjesto mamine kuhinje - menza? Provjerite koji su studentski restorani dežurni tijekom blagdana

Od sljedećeg tjedna studentski restorani u Zagrebu radit će prema drugačijem radnom vremenu zbog predstojećih blagdana. O tome je izvijestio Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu na svojoj službenoj Facebook stranici, a informacija će dobro doći svim studentima koji će dio blagdana provesti u Zagrebu.

Studentske menze u Zagrebu će imati drukčiji raspored rada u razdoblju od 22. prosinca do 8. siječnja, izvijestio je Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu na svojoj Facebook stranici. Ondje piše da restorani prestaju raditi zaključno s 22. prosincem (petak), osim restorana brze prehrane koji prestaje s radom u četvrtak 21. prosinca.Dežurni restorani su restoran u Studentskom domu Stjepan Radić (od 22. do 31. prosinca) te restoran SD-a Cvjetno naselje (od 2. do 7. siječnja). Važno je napomenuti da restorani ne rade od 24. do 26. prosinca te 1. siječnja 2018.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Ivana Petrić
foto: Darko Ba/MojFaks


studentski restoranimenzerasporedblagdaniradno vrijemeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se