Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zašto online ili u predavaonici kad može OVAKO?! Kod jednog zagrebačkog profesora ispiti se polažu na friškome zraku FOTO

MojFaks | Akademska četvrt, 10.09.2020.Zašto online ili u predavaonici kad može OVAKO?! Kod jednog zagrebačkog profesora ispiti se polažu na friškome zraku FOTO

Jesenski ispitni rok odvija se u drugačijim uvjetima drugačijima od onih koje su poznavale prethodne generacije studenata.

Zbog koronavirusa, od ožujka studenti i profesori pronalaze načine kako na siguran i učinkovit način održati predavanja, a sada i ispite. I dok se neki dvoume između dvije opcije (polaganja ispita uživo u zatvorenom prostoru ili pak na daljinu), neki su se dosjetili načina na koji mogu imati sve.

...Viralna fotka s jutarnjeg 'korona-predavanja': Studenti nastavu pohađaju na PARKIRALIŠTU...


Na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu ispiti traju, uz pridržavanje protuepidemijskih mjera. Tako se studentima mjeri temperatura, u zatvorenim prostorima obavezno je nošenje zaštitnih maski. No, profesor Pavičić odlučio je ispit provesti na drugačiji način.

foto: Veterinarski fakultet @Facebook

Znanje svojih studenata iz obaveznog predmeta Higijena i držanje životinja održao je uživo na otvorenom u prekrasnom kampusu Veterinarskog fakulteta. Boravak na otvorenom uvijek je koristan, a odgovaranje u zelenijem ambijentu za vrijeme ljetnih vrućina, može postati praksa i kada koronavirus više ne bude diktirao smjer održavanja nastave.

foto: Veterinarski fakultet @Facebook

foto: Veterinarski fakultet @Facebook

foto: Veterinarski fakultet @Facebook

A.Z.
foto: Veterinarski fakultet@Facebook


studentiispitiprofesorikoronavirusKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se