Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

[FOTO] Ispiti 'pali u vodu': U Zadru zbog jake kiše i poplava odgođeni ispiti na Sveučilištu

MojFaks | Akademska četvrt, 11.09.2017.[FOTO] Ispiti 'pali u vodu': U Zadru zbog jake kiše i poplava odgođeni ispiti na Sveučilištu

Jako nevrijeme pogodilo je danas gotovo cijelu Hrvatsku, a najviše je nadrapao Zadar. Ovaj sveučilišni grad gotovo je 'progutao' potop, a osim potopljenih garaža, groblja i ulica, čini se da će biti 'potop' i ispitnih rokova, barem danas.

Zbog grozne poplave koja je nastala zbog kiše zadarski studenti danas neće izaći na ispite. Saznajemo da su studentima s odjela Kulture i turizma za danas odgođeni ispiti, a kako doznajemo od više različitih zadarskih studenata, svi ispiti su za danas odgođeni i onima sa psihologije i onima s pomorskog Odjela.

...Nema struje ni interneta: Dvoje brucoša iz Dalmacije skoro nije upisalo fakultet zbog požara...


...[FOTO] Otkriveno tko je mladi vatrogasac s povezom na oku: 19-godišnji student branio Split od vatre...


Obavijest o odgodi ispita poslala nam je studentica odjela za Kulturu i turizam Sveučilišta u Zadru, a pitanje je hoće li se ispiti održati sutra i sljedećih dana.


U Zadru je trenutno vodeni kaos, a voda sada prekriva skoro i krovove automobila... foto: J. Zubčić


"Za nadoknadu ispita nisu javili samo je objavljeno da se neki odgađaju do daljnjeg i da će se naknadno objaviti termin održavanja istih, a neki se održavaju sutra u isto vrijeme", kaže nam studentica.


Izvor: privatna arhiva

Nažalost, sveučilište nismo mogli dobiti zbog ove elementarne nepogode, ali nadamo se da će studenti sve uspjeti riješiti na vrijeme i da će biti drugih termina za današnje ispite.

Ivana Petrić
foto: J.Zubčić/Pixlr


potopZadarSveučilište u Zadrukišaodgođeni ispitiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se