Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Isplatilo se čekati! Uskoro se otvara novi LJEPOTAN u Dubrovniku – natječaj za smještaj u ovom TOP domu stiže za nekoliko dana... FOTO

MojFaks | Akademska četvrt, 26.06.2020.Isplatilo se čekati! Uskoro se otvara novi LJEPOTAN u Dubrovniku – natječaj za smještaj u ovom TOP domu stiže za nekoliko dana... FOTO

Radovi na izgradnji i opremanju studentskog doma nalaze se u završnoj fazi.

U tijeku su završni radovi na unutarnjem uređenju, hortikulturi i opremanju objekta, što uključuju opremu soba, studentskog restorana i kuhinje, teretane te zajedničkih prostora.

...Dubrovački studenti tražili veće subvencije za smještaj – evo kako su ih 'oprali' u odgovoru...


Dom raspolaže s ukupno 503 ležaja, od čega 498 u dvokrevetnim sobama te pet u jednokrevetnim sobama prilagođenim osobama s invaliditetom. Svaka soba opremljena je vlastitom kupaonicom, klimatizacijom s mogućnošću podešavanja zasebno za svaku sobu, internetom te mini-hladnjakom.

...Zašto se duljoj turističkoj sezoni ne vesele jedino hrvatski studenti?...foto: scdu.hr

Studentima će na raspolaganju biti i prostorije za učenje, čajne kuhinje, teretana, praonica robe te parking u zatvorenoj garaži. Studentski restoran bit će kapaciteta dvije tisuće obroka dnevno. U sklopu doma studenti će imati i usluge Student servisa.

...Noćna mora dubrovačkih studenata se nastavlja: Za gradnju doma nedostaje još najmanje 12 milijuna kuna...
foto: scdu.hr

Projekt financira Europska unija iz operativnog programa Konkurentnost i kohezija uz sufinanciranje Grada Dubrovnika, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Dubrovačko – neretvanske županije te Sveučilišta u Dubrovniku.

...Samo da ne bude prvotravanjska šala: Evo kad bi napokon trebala početi gradnja studentskog doma u Dubrovniku...


Početkom srpnja bit će raspisan natječaj za smještaj studenata u akademskoj godini 2020./2021. o čemu će više detalja uskoro biti objavljeno na službenim mrežnim stranicama dubrovačkog SC-a.

L.B./foto: scdu.hr


Sveučilište u Dubrovnikustudentski domKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se