Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ljetni smještaj u domovima: samo ako bude slobodnih kapaciteta

MojFaks | Akademska četvrt, 13.06.2016.Ljetni smještaj u domovima: samo ako bude slobodnih kapaciteta

Svi studenti kojima akademske obveze završavaju do 30. lipnja moraju iseliti iz studentskih domova zaključno s tim danom.

Studentima kojima obveze traju nakon 30. lipnja, a stanuju u Studentski dom Stjepan Radić, moraju se javiti u upravu doma i pribilježiti za nastavak stanovanja u jednom od studentskih naselja:

Studentski dom "Cvjetno naselje"
Studentski dom "Ante Starčević"
Studntski dom "Lašćina"


NAPOMENA!


Studenti koji žele ostvariti pravo na preseljenje, moraju se zabilježiti u upravu doma te će se preseljenja vršiti u skladu sa slobodnim kapacitetima izabranog doma.

Studenti koji žele koristiti uslugu ljetnog smještaja također se moraju javiti u uprave svojih domova, a smještaj će im biti omogućen u Studentskom naselju Cvjetno naselje od 15.07.

Studenti koji završe s akademskim obvezama do 30. lipnja, a žele iskoristiti pravo na ljetni smještaj, moći će u periodu od 01.07. - 14.07. boraviti u studentskim domovima SAMO AKO BUDE SLOBODNIH KAPACITETA.

Ovim putem molimo studente na razumijevanje i još jednom želimo podsjetiti da nam u srpnju dolazi četiri tisuće studenata koji će biti smješteni u SD "Stjepan Radić", a sudjelovati će na najvećem multi-sportskom događaju u povijesti Republike Hrvatske, EUG Zagreb-Rijeka 2016.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu poziva da im se obratite u inbox ili na mail adresu: studentski.zbor@gmail.com u slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća.

L.B./izvor: Facebook
foto: arhiva


studentski domoviljetni smještajStudentski zbor Sveučilišta u ZagrebuSveučilišne sportske igre Zagreb-Rijeka 2016.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se