Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Napokon rezultati natječaja za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

MojFaks | Akademska četvrt, 14.07.2016.Napokon rezultati natječaja za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu

Ove godine, većina stipendija stigla je na samom kraju akademske godine...

Rezultati natječaja za ovu stipendiju nisu iznimka. Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu (NZPUSS) objavila je rezultate Javnog natječaja za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2015./2016.

Na 14. sjednici održanoj 10. lipnja ove godine, Upravni odbor Zaklade donio je rezultat natječaja na temelju Odluke o dodjeli studentskih stipendija i raspodjeli po pojedinim kategorijama za akademsku godinu 2015./2016.

O problemima u poslovanju ove Zaklade pisali smo u više navrata, o čemu više možete pročitati na linkovima koji se nalaze u ovom tekstu.

...Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu 'oživjela' nakon smjene na sjednici Vlade...


Svi sretni dobitnici ugovore će dobiti na svoju e-mail adresu koju su naveli u prijavnom obrascu.
"Ukoliko je netko u međuvremenu (od trenutka prijave) promijenio e-mail adresu pa želi da mu se ugovor dostavi na drugu, treba to žurno javiti i novu adresu dostaviti na e-mail: zaklada@nzzpuss.hr", upozoravaju iz Zaklade.

U roku od 8 dana od objavljivanja rang-lista, kandidati kojima nije dodijeljena stipendija mogu podnijeti pismeni prigovor Zakladi i to samo zbog pogreške u utvrđivanju urednosti prijave na natječaj za dodjelu stipendije.

...Zabrinuti studenti traže odgovore: Ostaju li bez love iz Zaklade iako su im dodijeljena četiri milijuna kuna iz proračuna?...


Stipendije će se isplaćivati preko Hrvatske poštanske banke. Svi dobitnici stipendija koji nemaju otvoren račun u HPB-u, za njih će Zaklada otvoriti isti, odnosno oni će trebati otići u poslovnicu banke i potpisati otvaranje računa.

Dobitnike po kategorijama pronađite ovdje.

L.B./izvor: NZZPUSS
foto: Shutterstock


Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardurezultati natječajaUpravni odborstipendijeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se