Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Novost u SC-u: Platite stanarinu za dom internet bankarstvom!

MojFaks | Akademska četvrt, 30.08.2017.Novost u SC-u: Platite stanarinu za dom internet bankarstvom!

Studenti koji su rezervirali svoje sobe online putem u mogućnosti su stanarinu za rujan platiti internet bankarstvom putem svojih osobnih profila.

Opis postupka plaćanja na Web-u:


* Nakon prijave u osobni profil, kliknuti na "Rezervacija smještaja".

* S desne strane vidljiva je opcija "Plaćanje" na čiji se klik otvara obrazac za plaćanje stanarine (prema obračunu za mjesec rujan 2017.).

* U obrazac potrebno je unijeti broj kartice, datum isteka i kontrolni broj. Ako su ti podaci ispravno upisani, transakciju je potrebno potvrditi nekim oblikom tokena (čitač kartice, mtoken - kao i na svakom web plaćanju).

* Ukoliko je transakcija uspješna, student može dohvatiti račun u PDF obliku.

U slučaju pogreške:


Ako se na formi za plaćanje prikaže da je transakcija uspješna, a na ekranu za rezervaciju smještaja bude pogreška kako transakcija nije uspjela – došlo je do pogreške kod kreiranja računa. Student bi u tom slučaju trebao kontaktirati Poslovnicu SC-a putem e-maila (poslovnica@sczg.hr) te navesti svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB), broj rezervacije i kratak opis što je pošlo krivo (poželjna je preslika ekrana), kako bi se transakcija ručno stornirala.

Studenti koji su na ovaj način platili stanarinu za mjesec rujan 2017., nisu dužni useliti u rezervirane sobe zaključno sa 11.09.2017, već to mogu učiniti do kraja roka za useljenje, odnosno do 10.10.2017.

Podacima osobnog profila pristupite ovdje.

L.B./foto: arhiva/MojFaks


plaćanjeinternet bankarstvostanarinastudentski domoviKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se