Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentske domove - evo tko je dobio sobu i sve što morate znati!

MojFaks | Akademska četvrt, 17.08.2018.Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentske domove - evo tko je dobio sobu i sve što morate znati!

Na službenim web stranicama zagrebačkog Studentskog centra objavljeni su rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2018. / 2019.

Za razliku od prethodnih godina, lista s imenima nije objavljena zbog nove regulacije zaštite podataka, pa studenti ulaskom u svoj profil mogu saznati jesu li dobili dom ili ne. Također na službenim stranicama je detaljno objašnjeno na koji način studenti mogu rezervirati sobu online.

Objavljeni su rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2018. / 2019.

Rang listu možete pogledati pritiskom na bodnu granicu. Zbog zaštite osobnih podataka, umjesto imena i prezimena, objavljeni su matični brojevi pod kojima se studenti vode u Studentskom centru Zagreb. Isti mogu doznati pristupom svom osobnom web profilu. 


Studenti mogu svoje osobne profile pogledati ovdje pristupajući sa svojim AAI elektroničkim identitetom, tj. na adresi https://natjecaj.sczg.hr/student/


Online rezervacija soba


Važno je spomenuti da je studentima na raspolaganju online rezervacija soba. Studenti mogu odabrati paviljon i položaj sobe pilikom rezervacije, ali važno je naglasiti da rezervacija nije obavezna. Studenti do 10. listopada mogu useliti u nerezervirane sobe.


Vremenski rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2018., nakon toga se rezervacije brišu, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba.


Stare sobe rezerviraju se od 20.8 do 22.8 (do osam ujutro), a ‘nove sobe’ do 22.8. (od 12 sati) do 27.8. Useljenje u domove započinje 28. kolovoza.


Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Prosjeke ocjena pojedinih fakulteta i brucoša možete vidjeti ovdje (pdf).


Iste su formirali studenti koji su sudjelovali u Natječaju za smještaj ak. god. 2018./2019.


Prigovori na rezultate upućuju se Povjerenstvu za prigovor Studentskog centra u Zagrebu, najkasnije 8 dana po objavi rezultata, isključivo preporučenom poštom, preporučeno na adresu:


Studentski centar u Zagrebu
Povjerenstvo za prigovor
Savska cesta 25
10 000 Zagreb


Za dodatne informacije vezane uz Natječaj za smještaj možete se obratiti Poslovnici za smještaj studenta na kontakte:

Tel. 01 4593 570, 01 4593 582, 01 4593 641 ili na e-mail: poslovnica@sczg.hr


Zbog povećanog broja upita koji se javljaju po objavi rezultata iz SC-a mole sve za strpljenje te napominu kako će na sve upite odgovarati čim prije moguće.


domovismještajstudentski domKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se