Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Poznat datum PROSVJEDA: 'Mladalački aktivisti' pozvali studente da im se pridruže ispred HNK!

MojFaks | Akademska četvrt, 25.09.2020.Poznat datum PROSVJEDA: 'Mladalački aktivisti' pozvali studente da im se pridruže ispred HNK!

Studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu održat će najavljeni prosvjed u utorak ispred Hrvatskog nacionalnog kazališta od 16 do 17 sati.

Glavni motiv za najavljeni prosvjed jeste nedavno povećanje cijene školarine izvanrednim studentima i skraćivanje roka za uplatu, nakon što je na sjednici Fakultetskog vijeća 16.rujna izglasano povećanje cijene ECTS boda sa 100 na 120 kuna.  

...Rat Studentskog zbora i Uprave se nastavlja: Nakon obavijesti o POVEĆANJU školarine, studenti najavili PROSVJED!... 


"Pozivamo sve studente da nam se pridruže kako bismo izrazili nezadovoljstvo načinom vođenja Fakulteta, ali također kako bismo prosvjedovali protiv svih drugih nepravdi koje smo pretrpjeli ove akademske godine, a i duže", poručili su "mladalački aktivisti" u objavi na Facebooku

...Prosvjed je BEZUVJETAN: 'Održat će se u ime svih neugodnosti i svih nepravdi koje smo morali pretrpjeti!'...


Organiziranje prosvjeda u vrijeme epidemije nije jednostavan postupak. Prvi pokušaj izlaska na ulice studenata Pravnog fakulteta odgođen je upravo zbog nedostatka adekvatnog prostora koji bi uz poštivanje svih epidemioloških mjera mogao primiti sve nezadovoljne studente. Novi datum je stigao i prosvjed će se održati u utorak  (29.9.) od 16 do 17 sati ispred HNK.

Kolege studente pozvali su da prate Facebook event prosvjeda sa svim uputama koji će uskoro biti objavljen, kako bi prosvjed bio uspješno organiziran.

A.Z.
foto:Studentski zbor Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu @Facebook


studentiPravni fakultetprosvjednezadovoljstvopovećanje školarineKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se