Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prvi dan vaše budućnosti: Započele prijave studijskih programa

MojFaks | Akademska četvrt, 07.01.2016.



Prvi dan vaše budućnosti: Započele prijave studijskih programa

Došlo doba da se studirati proba, došlo vrijeme da se studijski programi prijave...

Danas je započeo proces prijave studijskih programa što je prvi korak prema procesu studiranja.

7. siječnja, od 12 h,
svi maturanti i ostali kandidati dobili su mogućnost odabira i prijave željenih studijskih programa na koja će 'upasti' ili ne - ovisno o vlastitom uspjehu na državnoj maturi. Također se otvorila mogućnost promjene liste prioriteta studijskih programa maturanata i svih ostalih kandidata koji svoju sreću žele okušati na nekome od domaćih fakulteta ili veleučilišta.

Sljedeći korak čeka vas u veljači! 2. veljače Središnji prijavni ured započet će sa zaprimanjem dokumentacije kandidata potrebne za prijavu studijskih programa za sljedeću akademsku godinu (2016./2017.), a to je ujedno i zadnji dan kad možete prijaviti polaganje državne mature! 10. veljače bit će zadnji dan za dostavu dokumentacije kandidata koji završavaju ili su završili srednjoškolsko obrazovanje izvan RH (osim kandidata iz BiH) i prijavljuju ispite državne mature.

Sve dodatne informacije o procesu prijave, studiranju, diplomskim i dodiplomskim studijima te općenito o studiranju u RH možeš pronaći na postalu postani-student.hr i studij.hr.

Sretno!

L.B./izvor: postani-student.hr, studij.hr
foto: Freeimages


prijavestudijski programiNacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanjastudiranje



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se