Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Nose ih tinejdžeri, studenti i profesori: Evo kako je izgledao veliki prosvjed u Zagrebu – na transparentima FOTO

Objavljeno 25.11.2019. u Akademska četvrt

Od jutra se društvenim mrežama šire fotografije prepunih autobusa koji hrle ka Zagrebu. Prosvjetnih radnika, ali i javnosti koja im je odlučila pružiti podršku bilo je mnogo, a sa sobom su donijeli i brojne transparente.

Budući brucoši u panici: Hoće li se sljedeće godine zbilja kasnije upisivati na fakultete?

Objavljeno 22.11.2019. u Akademska četvrt

Aktualni i dosad najdulji štrajk učitelja, profesora i nastavnika koji još uvijek traje u Hrvatskoj, na dnevnoj bazi donosi nove informacije.

Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta štrajka do ispunjenja zahtjeva! Što to znači za studente kojima započinju kolokviji?

Objavljeno 20.11.2019. u Akademska četvrt

Velika vijest da sindikati prosvjetara mijenjaju taktiku i iz cirkularnog prelaze na frontalni štrajk do ispunjenja svih zahtjeva svojih članova podijelila je javnost, a čini se i struku.

Zapiši ih u svoj kalendar! Najvažniji datumi oko kojih se ove godine vrti državna matura

Objavljeno 14.11.2019. u Akademska četvrt

Školska godina 2019./2020. u punom je jeku, a većina maturanata započela je već s pripremama za ispite državne mature. Vrlo je važna pravovremena priprema za samu državnu maturu, no na umu morate imati i važne datume kojih se morate pridržavati kako biste se na vrijeme prijavili, odjavili te prijavili studijske programe.

Evo zašto NIKADA ne biste trebali platiti da vam netko napiše rad! Zagrebačka studentica istog trena izgubila pravo na izlazak na ispit

Objavljeno 11.11.2019. u Akademska četvrt

Studentske grupe na Facebooku pune su lažnih profila s oglasima u kojima studentima nude pisanje seminarskih i završnih radova te više ne predstavljaju nikakvu novost.

LAGALI SU: Studenti 2 tjedna bez tople vode, a onda je nakon par poziva problem navodno riješen

Objavljeno 06.11.2019. u Akademska četvrt

Već dva tjedna stanari studentskog doma 'Cvjetno naselje' žale se na problem s toplom vodom. Točnije - nepostojanje iste. Od strane uprave papagajski odgovor - 'rješavamo problem'. Koji problem? Tko je za njega odgovoran? Ne zna se...

'Na Ekonomiji i FER-u ne štrajkaju jer zarađuju velike novce': Nekoliko zagrebačkih fakulteta baš i ne štrajka, evo i zašto

Objavljeno 05.11.2019. u Akademska četvrt

U tijeku je 18. dan štrajka u osnovnim i srednjim školama, a za sutra je najavljen treći dan štrajka na fakultetima. Čini se da su neki fakulteti skloni solidariziranju sa svojim nenastavnim osobljem, dok drugi nisu...

NSK od 16 sati - ne radi, 26 ustanova štrajka 75-100%, a zna se i kad je SLJEDEĆI DAN za štrajk

Objavljeno 30.10.2019. u Akademska četvrt

Predsjednik Velikog vijeća Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja Igor Radeka kaže nam da je zadovoljan dosadašnjim odazivom na štrajk.

Studenti ovog fakulteta menzu čekali 28 godina: Evo kako izgleda novi restoran na TTF-u! FOTO

Objavljeno 29.10.2019. u Akademska četvrt

U utorak 29. listopada 2019. na Tekstilno-tehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu svečano je otvoren restoran Studentskoga centra. Otvorenju su prisustvovali Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i sanacijski upravitelj Studentskog centra Mirko Bošnjak.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se