Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Sveučilište u gradu duhova: Evo kako izgledaju prazni zagrebački fakulteti na dan štrajka FOTO

Objavljeno 24.10.2019. u Akademska četvrt

Četvrtak. 24.10. 8 je sati. Dugo najavljivani i očekivani štrajk na fakultetima počinje. Što se i kako odvija? U slučaju da ste odustali od današnjih predavanja, a pitali ste se kakva je situacija na fakultetu, provjerite što nas je dočekalo na polupraznim hodnicima zagrebačkih fakulteta.

Dan uoči štrajka: Evo u kojim ćete slučajevima sutra 'poljubiti vrata' ako dođete na faks

Objavljeno 23.10.2019. u Akademska četvrt

Još uvijek niste dobili nikakve informacije od profesora, ne pristižu informacije s Odsjeka, ni fakulteta? Umjesto vas smo saznali što vas može sutra dočekati ako se uputite na fakultet na dan štrajka.

Svi na predavanja – unatoč štrajku: Ovaj veliki zagrebački fakultet objavio da će nastave sutra biti!

Objavljeno 23.10.2019. u Akademska četvrt

Sutra će se fakulteti pridružiti štrajku prosvjetnih radnika u svojoj borbi za povećanjem plaće. S obzirom da je na svakom fakultetu zadaća organiziranja štrajka, situacija je konfuzna – pogotovo za student koji još uvijek ne znaju trebaju li sutra doći na predavanja ili ne.

Kaos na fakultetima: U četvrtak se štrajka, a studenti nemaju pojma što im je činiti

Objavljeno 22.10.2019. u Akademska četvrt

Kako je već poznato – štrajk je u punom jeku u svim osnovnim i srednjim školama u čitavoj Republici Hrvatskoj, a ovog se četvrtka, 24.10., štrajku pridružuju i zaposlenici fakulteta.

A tko pita one koji će to sutra raditi? Evo što studentice Učiteljskog fakulteta misle o štrajku

Objavljeno 21.10.2019. u Akademska četvrt

Štrajk prosvjetara osnovnih i srednjih škola traje već osam dana, a u četvrtak se štrajku pridružuju i fakulteti. Sindikati su dobili veliku podršku javnosti, a mi smo među studentima Učiteljskog fakulteta istražili kako oni vidi svoje profesiju s obzirom na aktualna događanja.

Ovaj tjedan u četvrtak, a idući? Znamo koji je datum sljedeći i kad će fakulteti obznaniti štrajkaju li ili ne

Objavljeno 21.10.2019. u Akademska četvrt

Nakon štrajka koji je u tijeku u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj, u četvrtak 24. listopada štrajku se pridružuju i zaposlenici fakulteta. Predstavnici sindikata u visokom obrazovanju bili su jutros na mirenju u Ministarstvu rada. No, kažu da nisu dobili nikakvu ponudu iz Vlade te najavljuju štrajk.

Ovo je najnovija sveučilišna destinacija u Hrvatskoj: Provjerite što možete studirati u gradiću kraj Zagreba

Objavljeno 17.10.2019. u Akademska četvrt

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Sveučilišta u Osijeku pokrenulo je diplomski sveučilišni studij sestrinstva na novoj lokaciji – gradiću nadomak Zagreba...

EKSKLUZIVNO Kreće ŠTRAJK i na fakultetima! Evo kako će biti organiziran i što znači za studente...

Objavljeno 15.10.2019. u Akademska četvrt

Nakon štrajka osnovnih i srednjih škola, već sutra trebao bi biti najavljen i štrajk fakulteta, govori nam predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić.

Bili smo u izvidnici: Evo kako prolazi prvi tjedan na zagrebačkim fakultetima! FOTO

Objavljeno 03.10.2019. u Akademska četvrt

Ovaj tjedan počela je nova akademska godina. Za brucoše to je a whole new world, dok je starijim studentima to najčešće samo povratak u radniju rutinu. Kako bismo izvidjeli stvarnu situaciju, uputili smo se prema Sveučilišnoj aleji, obišli nekoliko fakulteta i porazgovarali sa studentima o proteklim prvim danima na faksu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se