Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Više od 100 zemalja zatvorilo svoja sveučilišta! Današnji studenti su IZGUBLJENA GENERACIJA? Ovo su posljedice pandemije koje će osjetiti mladi

Objavljeno 21.08.2020. u Akademska četvrt

Politologinja dr.sc. Jadranka Polović analizirala je posljedice koje će aktualna pandemija ostaviti na obrazovanju i današnjim učenicima i studentima.

Doznajemo PREPORUKE za početak godine! Tijekom sastanaka Radne skupine, o studentima ni RIJEČI: 'Za fakultete je već sve razrađeno...'

Objavljeno 21.08.2020. u Akademska četvrt

Nova, 352. akademska godina službeno s nastavom započinje 1. listopada, a studenti diljem Hrvatske još uvijek ne znaju što očekivati i za kakav oblik nastave se pripremiti.

Ministar POTVRDIO: '509 ležajeva u tri paviljona MORA biti spremno za studente nakon ovog datuma!'

Objavljeno 20.08.2020. u Akademska četvrt

Nakon novog, još snažnijeg vala nezadovoljstva, koji se s rezultatima natječaja za smještaj u domove na području grada Zagreba javio među studentima, čini se da se nazire rješenje.

Novi ministar obrazovanja na udaru! Studenti ŽELE ZNATI kako će pohađati nastavu: 'Odlučite prije početka RUJNA – moramo organizirati život...'

Objavljeno 20.08.2020. u Akademska četvrt

S približavanjem početka zimskog semestra i neizvjesnom epidemiološkom situacijom u Hrvatskoj, studenti imaju mnogo pitanja na koja pokušavaju dobiti odgovore.

Studentske sobe PONOVO studentima: Stiže NOVI NATJEČAJ za mjesta u domovima, a zna se i kad će građani iseliti iz Cvjetnog...

Objavljeno 19.08.2020. u Akademska četvrt

Od objave rezultata novog natječaja za smještaj u studentskim domovima na području Zagreba, nezadovoljstvo studenata ne jenjava. Naime, gotovo 500-tinjak mladih manje ove će godine dobiti krevet, što zbog građana koji su nakon potresa useljeni u Cvjetno, što zbog rekontrukcije 8. paviljona na Lašćini koji ove godine studentima neće biti na raspolaganju.

Studenti Prava ZARATILI s vlastitim fakultetom: Žele znati kako će polagati ispite i ići na nastavu, a Uprava ih nazvala 'aktivistima'

Objavljeno 19.08.2020. u Akademska četvrt

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu donio je odluku da se ispiti na oba jesenska roka održe online putem zbog trenutne epidemiološke situacije.

Najesen opet svi s maskama u predavaonicama? Evo što nas čeka s početkom nastave ove akademske godine!

Objavljeno 18.08.2020. u Akademska četvrt

Nova školska godina počinje 7. rujna, a kako će točno izgledati nastava, hoće li učenici svih hrvatskih osnovnih i srednjih škola prvi sat nastave dočekati u svojim klupama ili će se negdje kombinirati klasična (razredna) i online nastava bit će poznato tek deset dana prije početka nastave.

Jedriličari, skiperi, kajakaši: Ovo su POPULARNI smjerovi za koje se studenti otimaju

Objavljeno 14.08.2020. u Akademska četvrt

Posljednih se godina na jednom od najpopularnijih fakulteta u Hrvatskoj, Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, bilježi sve veći interes za sportove na vodi.

Jedan studij medicine manje u Hrvatskoj: Dobili odbijenicu bez jasnih argumenata

Objavljeno 13.08.2020. u Akademska četvrt

Svi uvjeti za osnivanje studija medicine u Puli bili su ispunjeni, no Nacionalno vijeće odbija dati suglasnost navodeći da studij nema uvjete za izvođenje.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se