Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Gužva u domovima: više od 500 studenata ostat će bez smještaja

Objavljeno 29.07.2016. u Akademska četvrt

Studentski centar u Splitu prošlog je petka zatvorio natječaj za raspodjelu 1355 mjesta u studentskim i učeničkim domovima za akademsku 2016./2017. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu.

Prvo papirnato izdanje: Vodič za brucoše Medicinskog fakulteta postavlja standarde već 15 godina

Objavljeno 28.07.2016. u Akademska četvrt

Na Facebook stranici STUDMEF ponosno su objavili da će ovogodišnjim brucošima na raspolaganju biti obnovljeni i redizajnirani Vodič za brucoše.

Studiraj u Dubrovniku i Palermu: Prvi zajednički diplomski studij Ekonomije

Objavljeno 27.07.2016. u Akademska četvrt

Riječ je o Master Double Degree studiju koji će se izvoditi na engleskom jeziku i nakon kojega će studenti moći dobiti diplomu Sveučilišta u Dubrovniku i Sveučilišta u Palermu.

Jedinstven u Hrvatskoj: predstavljen diplomski studij primaljstva

Objavljeno 27.07.2016. u Akademska četvrt

Novi diplomski studijski programi - primaljstvo i medicinsko-laboratorijska dijagnostika (MLD) koji će se izvoditi na Sveučilišnom odjelu zdravstvenih studija u Splitu od iduće akademske godine, predstavljeni su javnosti u petak, 22. srpnja, u Zgradi tri fakulteta.

Nakon Zagreba i Splita, studij arhitekture i urbanizma pokreće se i u Osijeku

Objavljeno 26.07.2016. u Akademska četvrt

Studij će trajatitri akademske godine, a svaki student bit će obavezan prikupiti minimalno180 ECTS bodova. Po završetku studija, student stječe zvanje prvostupnika inženjera arhitekture i urbanizma.

Održavanje motornih vozila, ljevarstvo, japanski: Odabrali smo 10 najneobičnijih studija koje možete upisati u Hrvatskoj

Objavljeno 26.07.2016. u Akademska četvrt

Diljem hrvatskih sveučilišta su počeli upisi na studije za iduću akademsku godinu. I dok će većina odabrati neki od popularnih studija, ili onaj o kojem sanja cijeli život, postoje studiji koji su jednako vrijedni, ali djeluju pomalo neobično.

U BiH na studij: Mostar sve popularniji među studentima iz Hrvatske

Objavljeno 25.07.2016. u Akademska četvrt

Hrvatska i Bosna i Hercegovina povezane su povijesno, politički, dijelom kulturno, ali i obrazovno. Provjerili smo kakvo je visoko obrazovanje u BiH i saznali koliko Hrvata studira u susjednoj zemlji.

Od jeseni na studij računarstva možete i u - Viroviticu

Objavljeno 25.07.2016. u Akademska četvrt

Od listopada ove godine, na Visokoj školi u Virovitici kreće novi preddiplomski stručni studij Računarstva, smjer programsko inženjerstvo.

Saznaj koji ti deficitarni studijski programi donose dodatne bodove za smještaj u domu

Objavljeno 21.07.2016. u Akademska četvrt

Ukoliko studiraš na jednome od studija koji su klasificirani kao deficitarni visokoškolski obrazovni programi imaš pravo na 200 dodatnih bodova kojima ćeš lakše osigurati mjesto u studentskom domu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se