Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Nakon razornog potresa: U zagrebački studentski dom useljavaju oni koji su ostali bez krova nad glavom – studenti moraju van

Objavljeno 22.03.2020. u Akademska četvrt

Lošim vijestima ne nazire se kraj. Nakon potresa koji je jutros pogodio Zagreb i širu okolicu, studenti doma Cvjetno naselje primili su još jednu neugodnu vijest...

Medicinari bez nje, drugima odgođena ili preseljena: Evo kako se snalaze studenti koji online osim štrebanja odrađuju i PRAKSU

Objavljeno 20.03.2020. u Akademska četvrt

Uslijed epidemije koronavirusa, praksa na fakultetima dobiva potpuno novu dimenziju održavanja.

Mobiliziran prvi studentski dom u Hrvatskoj! Pripreme za iseljavanje studenata počinju već sutra

Objavljeno 19.03.2020. u Akademska četvrt

I dok nas u Zagrebu iz Uprave zagrebačkoga SC-a uvjeravaju da o sličnom potezu niti ne razmišljaju, u Rijeci drugačija situacija – student od sutra moraju iseliti iz Studentskog naselja 'Ivan Goran Kovačić'.

Upitnici nad glavama: Zašto popisuju studente u sobama? Doznajemo hoće li se zatvarati domovi u Zagrebu!

Objavljeno 19.03.2020. u Akademska četvrt

Nakon što su u SD-u 'Cvjetno naselje' djelatnici počeli popisivati stanare koji trenutno stanuju u domu, javile su se brojne špekulacije među stanarima među kojima je i ona o zatvaranju studentskih domova. Provjerili smo razmišlja li Uprava zagrebačkog SC-a o tom potezu.

Provjerili smo kako studenti 'slušaju' predavanja od kuće: Materijali su tu, ali što je s praksom?

Objavljeno 17.03.2020. u Akademska četvrt

Provjerili smo među studentima kako je protekao prvi dan online nastave i je li sve prošlo bez većih problema...

Frka na uglednom zagrebačkom faksu: Poništili kolokvije, otkazali usmene, a šuška se i dokad će sve trajati... NEĆE VALJDA?!

Objavljeno 17.03.2020. u Akademska četvrt

Zbog epidemije koronavirusa u Hrvatskoj, od jučer se nastava na svim Sveučilištima u Hrvatskoj odvija online putem.

Kako je život stao zbog korone: Sve najvažnije PROMJENE i ZABRANE koje su utjecale na studente – dan po dan

Objavljeno 16.03.2020. u Akademska četvrt

U Hrvatskoj je danas potvrđeno 56 oboljelih od koronavirusa. Na preporuku Kriznog stožera Sveučilišta u Zagrebu s obzirom na aktualno epidemiološko stanje, nastava na svim studijskim programima Sveučilišta u Zagrebu, od ponedjeljka (16.3.) izvodi se online na najmanje 14 dana.

Pustoš u predavaonicama: Jedan od najvećih zagrebačkih fakulteta prelazi na online predavanja

Objavljeno 13.03.2020. u Akademska četvrt

S obzirom na aktualnu situaciju epidemije koronavirusa, Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, jučer je u večernjim satima uputio apel Dekanskom kolegiju kao i nositeljima kolegija na Fakultetu da izmijeni način na koji se izvodi nastava.

I studenti mole za zatvaranje fakulteta: Ovdje dnevno prođu tisuće ljudi, a na predavanja išli i kolege koji su bili u inozemstvu...

Objavljeno 12.03.2020. u Akademska četvrt

Nakon što su na Zdravstvenom veleučilištu pojedina predavanja i rokovi otkazani, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu poslao je saopćenje studentima o obustavljanju svih skupova, uključujući nastavu te akademske i javne događaje, sa stotinu ili više sudionika.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se