Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

Objavljeni dobitnici DRŽAVNE STIPENDIJE: Provjerite jeste li na rang listama!

Objavljeno 08.12.2017. u Akademska četvrt

Iz Ministarstva znanosti i obrazovanja stižu rezultati natječaja za najpoželjniju stipendiju!

FOTO! Studenti ODUŠEVLJENI novim domom: 'Odličan smještaj po niskoj cijeni na hit lokaciji'

Objavljeno 08.12.2017. u Akademska četvrt

Novi varaždinski studenski dom otvoren je 2. prosinca, a riječ je o najvećoj investiciji ovakve vrste u Varaždinu i cijeloj Varaždinskoj županiji u iznosu od 127 miljuna kuna.

Novi TOP studentski dom! Pogledajte kako će BRUTALNO izgledati zadarski ljepotan - gradi se iduće godine

Objavljeno 07.12.2017. u Akademska četvrt

Izgradnja novog studentskog doma, najavljuju, započet će početkom iduće godine. Studenti će svakako pomisliti da je krajnji čas, s obzirom da je Sveučilište u Zadru od Vlade ovaj prostor dobilo prije gotovo 12 godina.

Prilika za studente ispod crte: Produljen rok za prihvaćanje STEM stipendije – ako se ne javite, stipendija odlazi drugome

Objavljeno 06.12.2017. u Akademska četvrt

Ove godine po prvi puta Ministarstvo znanosti i obrazovanja želi dati svoj obol rješavanju problema prevelike dominacije osoba s diplomom u društvenim područjima poticanjem i nagrađivanjem studenata na studijskim programima koji imaju najveću perspektivu generiranja ekonomskog rasta u Hrvatskoj.

U kojem gradu studirati: Studenti otkrili gdje je najbolje upisati medicinu – evo gdje su najbolje menze i tete u referadi, a gdje možete izostati s predavanja...

Objavljeno 05.12.2017. u Akademska četvrt

Ukoliko razmišljate o upisivanju fakulteta ili prebacivanju na neko drugo sveučilište, znate da je dovoljno teško izabrati koji smjer želite upisati, a da ne govorimo o pitanju sveučilišta na kojemu želite steći svoju diplomu.

Kraj velikog problema zadarskih studenata! Evo kada će Zadar napokon dobiti novi studentski dormitorij, kampus, sobe...

Objavljeno 05.12.2017. u Akademska četvrt

Iako u Zadru studira čak 6000 studenata (koji su mahom iz drugih hrvatskih gradova), postoji samo jedan studentski dom sa skromnih 206 soba koje su, nije potrebno naglašavati, premalo za sve koji ovdje stječu svoje diplome.

Džeparac studentima, a besplatne instrukcije srednjoškolcima: Top studente ovog hrvatskog grada stipendira njihov gradonačelnik

Objavljeno 04.12.2017. u Akademska četvrt

Starčević je osnovao Fundaciju iz koje će se s 9200 kuna mjesečno, koliko iznosi njegova plaća, financirati 12 najboljih redovnih studenata iz Grada Gospića, a uveo je i besplatne instrukcije iz matematike i fizike koje gospićkim srednjoškolcima drže profesori sa zagrebačkog FER-a.

Lakši način rješavanja ispita? Zagrebački studenti iskreno o kolokvijima - izlaze na njih, ali ne stižu uvijek dovoljno naučiti

Objavljeno 01.12.2017. u Akademska četvrt

Sezona kolokvija polako se zahuktava, a mnogima je napeta više od posljednje sezone 'Igre prijestolja'. Naši stari kažu 'bez muke nema nauke' i ne griješe jer za prolazak kolokvija nije dovoljna sreća, nego i grijanje stolice. Znaju to i zagrebački studenti koji već marljivo bdiju nad knjigom.

NAJMODERNIJI DOM: Fitness park, solarni park, podzemna garaža – kampus u Varaždinu ove subote otvara svoja vrata!

Objavljeno 30.11.2017. u Akademska četvrt

U Varaždinu će u subotu, 2. prosinca, biti upriličeno svečano otvorenje izgradnje treće faze Sveučilišnog kampusa Varaždin - jednog od najmodernijih studentskih domova u ovom dijelu Europe.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se