Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Akademska četvrt

I studenti mole za zatvaranje fakulteta: Ovdje dnevno prođu tisuće ljudi, a na predavanja išli i kolege koji su bili u inozemstvu...

Objavljeno 12.03.2020. u Akademska četvrt

Nakon što su na Zdravstvenom veleučilištu pojedina predavanja i rokovi otkazani, Fakultet političkih znanosti u Zagrebu poslao je saopćenje studentima o obustavljanju svih skupova, uključujući nastavu te akademske i javne događaje, sa stotinu ili više sudionika.

Još jedan zagrebački fakultet otkazuje masovna predavanja, a i za manje posjećena vrijede NOVA PRAVILA

Objavljeno 12.03.2020. u Akademska četvrt

Nakon obavijest Zdravstvenog veleučilišta o obustavi predavanja, i Fakultet političkih znanosti u Zagrebu poslao je obavijest studentima.

Počelo je i na fakultetima u Zagrebu? Prvo veleučilište otkazalo predavanja i rokove – i ne samo na 2 tjedna!

Objavljeno 12.03.2020. u Akademska četvrt

'Istina je da su neka predavanja i rokovi otkazani, ali će konačna odluka biti objavljena na stranicama najkasnije do kraja petka...'

Rizik od širenja zaraze? Kroz njih dnevno prođu tisuće studenata: Doznajemo razmišlja li se o ZATVARANJU menzi u Zagrebu

Objavljeno 11.03.2020. u Akademska četvrt

Studentski domovi mjesta su na kojima živi nekoliko tisuća studenata, a kroz studentske restorane dnevno prodefiliraju tisuće studenata. Zbog širenja koronavirusa, nadležne službe poput Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Nacionalnog stožera civilne zaštite, Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' stalno su u dosluhu, prate trenutnu situaciju i u skladu s tim propisuju mjere predostrožnosti.

SAMOIZOLACIJA U ZAGREBAČKOM DOMU: 'Student nije pokazivao nikakve simptome, od danas se vraća normalnom životu'

Objavljeno 10.03.2020. u Akademska četvrt

U Hrvatskoj je potvrđen 13. slučaj zaraze koronavirusom, a očekuju se rezultati testa za potencijalnog 14. oboljelog koji pokazuje simptome. Dosad je u Hrvatskoj 4737 ljudi stavljeno pod neku vrstu zdravstvenog nadzora.

Studenti ne peru ruke? Uveli dezinficijens na ulazu u menze, kvake se dezinficiraju svakih sat vremena

Objavljeno 06.03.2020. u Akademska četvrt

U Hrvatskoj je danas potvrđen i 11 slučaj oboljelog od koronavirusa. Susjedne zemlje Italija, Češka, Bosna i Hercegovina u sklopu preventivnih mjera obustavile su radove škola i fakulteta.

Zatvaranje fakulteta i u Hrvatskoj? Ministrica Divjak otkrila: 'Ako se stanje s koronom pogorša, nastava će se održavati online'

Objavljeno 05.03.2020. u Akademska četvrt

Zbog širenja koronavirusa, prethodna dva dana u Europi su svoja vrata počele zatvarati škole i fakulteti...

NOVI POTEZ! Sveučilište otkazalo sva predavanja: Ne rade knjižnice, čitaonice, studentima ograničen ulazak na kampus...

Objavljeno 03.03.2020. u Akademska četvrt

Češko Sveučilište Mendel u Brnu povuklo je radikalan potez – od danas je obustavilo nastavu, zatvorilo knjižnice i čitaonice te zabranilo sva masovna događanja i okupljanja na području Sveučilišta.

Početak blokade domova? Nova odluka Uprave: Zbog koronavirusa nitko vam NE SMIJE doći u posjetu i prenoćiti

Objavljeno 28.02.2020. u Akademska četvrt

Strah od širenja koronavirusa rezultirao je brojnim odgađanjima: dana dobrodošlice studenata na razmjeni koji se odvija na Sveučilištu u Rijeci, otvorenim vratima na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, putovanja i razmjena koje su se trebale odviti u susjednoj nam Italiji...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se