Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sveučilište ponudio povrat novca studentima koji ne uspiju naći posao nakon diplome

MojFaks | Akademska četvrt, 30.06.2016.Sveučilište ponudio povrat novca studentima koji ne uspiju naći posao nakon diplome

Jedno je sveučilište obećalo vratiti polovinu iznosa školarine svim diplomcima koji se ne uspiju zaposliti devet mjeseci nakon završetka studija. Također nude i 50% popusta za sve poslijediplomske programe.

Sveučilište prava (University of Law) kaže da se radi o novoj "100% za vas" inicijativi u kojoj će svima koji se ne uspiju zaposliti nakon diplome ponuditi povrat novca u vrijednosti polovine školarine, a nezaposlenim bivšim studentima također nude i poslijediplomske programe u pola cijene.

ULaw je svoj potez opisao kao onaj "koji će promijeniti tržište obrazovanja" jer postavlja upravo studente u samo središte nove vizije studentskog uspjeha.

Ovisno o tome u kojem od devet centara diljem Velike Britanije u kojima se može studirati, školarina za studij može koštati i do 15,200 funti. Ovo znači da bi nezaposleni diplomirani pravnici mogli dobiti 7,600 funti povrata novca.

Stelios Platis
, član upravnog odbora i direktor Ulaw-a, izjavio je da su "studenti u središtu svega što rade", a dodao je da se sveučilište trudi osigurati mladima dugoročni uspjeh.

Dodao je: "Mi smo prvo sveeučilište koje nudi povrat novca, a od ove godine podupiremo studente još i snažnije kroz ovu novu inicijativu."

L.B./izvor: Independent
foto: Pixabay


University of LawStelios Platispovrat novcazapošljavanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se