Pomozi mlađim kolegama

Iako se prilagodba na studentski život može činiti pomalo teškom, istina je da se svi vrlo brzo prilagode. Koliko god ponekad bio stresan, studentski je život ipak lijep i svi ga volimo. Tko će bolje uvesti mlađe studente u studentski svijet, nego stariji i iskusniji studenti? I vjeruj nam, nama starijim studentima nije problem pomoći brucošima. Dapače, rado ćemo to učiniti.

Ako si i ti stariji student koji želi uvesti mlađe kolege u studentski svijet i ako studiraš na Kineziološkom fakultetu i ti možeš sudjelovati u pomaganju mlađim studentima. Naime, KIF je raspisao Natječaj za izbor studenata tutora.

Tako se pozivaju studenti druge i viših godina sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Kineziologija, stručnog prijediplomskog studija Izobrazba trenera te stručnog diplomskog studija Izobrazba trenera da se jave na spomenuti Natječaj kako bi pomogli mlađim kolegama u snalaženju u akademskoj zajednici, prilagodbi studiranju na pojedinoj studijskoj godini te općenito studentskom životu.

Koji su uvjeti?

Zainteresirani studenti trebaju imati prosjek ocjena 4,00 ili viši, dobre komunikacijske i organizacijske vještine, pozitivan stav prema radu i spremnost na dodatni rad te sklonost timskom radu.

Kandidati su dužni uz prijavu priložiti motivacijsko pismo, potvrdu s prijepisom ocjena iz studomata, potvrde o dosadašnjem angažmanu u sportskim klubovima, na sportskim događajima, u turizmi i sl.

Prijave se podnose do 26. listopada 2023. godine.

Tekst Natječaja možete pročitati u nastavku.

Kineziološki fakultet student tutor natječaj prijava brucoši stariji studenti

Još vijesti