Zaposlenik Glova

Glovo koji je vjerujemo svima dobro poznat, slavi četiri godine rada na hrvatskom tržištu, a nije tajna da je to jedna od vodećih svjetskih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda.

U tom periodu susreli su se sa raznim izazovima, između ostalog i pandemija koronavirusa, a dostavljači koji surađuju s platformom isporučili su više od 12 milijuna narudžbi i ukupno prešli 52 milijuna kilometara.

Za portal N1 govorio je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska: „Hrvatska je vrlo važno tržište za Glovo, a dokaz je činjenica da lokalni tim kontinuirano dovodi poslovanje na potpuno novu razinu u cijelom ekosustavu – za korisnike, partnere i dostavljače.“

„Prepoznajemo neizmjeran potencijal tržišta i predani smo proširenju našeg dosega dodavanjem novih partnera i gradova našoj platformi. U središtu razvoja Glova je naš izniman lokalni tim profesionalaca koji aktivno podržavaju naše partnere u širenju njihovog poslovanja dok ispunjavaju različite zahtjeve Glovo korisnika.“

Tijekom te četiri godine Hrvati su najviše naručivali hamburgere, pizze i ćevape. Kada je riječ o namirnicama, najčešće se naručuje voda, a najviše se traže pivo, mlijeko i banane. Iz Glova ističu da je jedna od najneobičnijih narudžbi postavljena u odjeljku „Bilo što“, a tražene su kutije za selidbu, boja za zidove i gume za bicikle.

Najskuplju isporuku je izvršio Riječanin koji je naručio pametni telefon za nešto više od 1400 eura, a jedan korisnik je imao čak 1617 isporuka preko Glova u prethodne četiri godine – što znači da je imao više od jedne dostave dnevno.

Hrvati cijene ovu uslugu, to pokazuje i velik broj napojnica, a prepoznati su kao oni koji su najčešće davali napojnice od svih 25 tržišta na kojima Glovo posluje, stoji na n1info.hr.

glovo dostava tržište aplikacija narudžbe pametni telefon Napojnice neobične narudžbe

Još vijesti