Kriške kruha

Postoji taj jedan studentski problem o kojemu se rijetko priča. Nije siromaštvo, nije nezdrava prehrana, nije neispavanost ni nenormalna količina stresa s kojom se mi studenti suočavamo. I to su studentski problemi o kojima se rijetko priča, ali o njima nećemo ni ovoga puta.

Nikada nećete pogoditi o čemu je riječ, ali kad vam kažemo, shvatit ćete da je problem stvaran. Radi se o – kruhu.

Naravno, vječno je pitanje što s kruhom i kako ga čuvati. Kada kupiš cijeli kruh, imaš dvije opcije. Možeš ga na silu pojesti i zaštopati vlastita crijeva ili ga podijeliti s drugim gladnima studentima. Kada je riječ o hrani, vremena su teška, a ti si student. Dijeljenje nije opcija.

Zato ti donosimo ovaj genijalni trik koji će ti pomoći da ti kruh što duže ostane svjež. Umjesto da kupiš kruh u prekari i da ti samo stoji u papirnatoj vrećici, radije kupi tost u plastičnoj vrećici.

Ova korisnica Instagrama je pokazala kako ona čuva tost da se ne isuši.

Jednostavno poveži i savij vrh plastične vrećice pa se nećeš više morati gnjaviti sa suhom i tvrdom prvom šnitom. Ovoga puta ćeš morati ušutkati ekologa u sebi i prestati razmišljati o jadnim dupinima i morskim kornjačama kojima će plastična vrećica naškoditi.

Ili možeš jednostavno otići u menzu i uzeti tri šnite kruha koje su uvijek na meniju pa si kasnije napraviti sendvič ili namazati paštetu.

Fotografiranje obroka mobitelom. Usporedila hranu koju je jela prije upisa na faks s hranom koju jede sada: Razlika je ogromna – pogledajte fotke

Djevojka spava za radnim stolom. 3 trika da zaspeš bez problema, čak i ako imaš tremu zbog ispita ujutro

Kruh trik Hrana instagram

Još vijesti