Plesna radionica

U petak 28. travnja, od 19 do 21 sati, u Francuskom paviljonu Studentskoga centra u Zagrebu održat će se plesno multimedijalno događanje. Radionica je organizirana u sklopu međunarodnog Erasmus+ projekta, a namijenjena je svima koji su zainteresirani za umjetničke vještine.

Projekt je osnovan pod imenom Empowering dance, a posjetiteljima će omogućiti razviti kreativnost. Kroz besplatnu radionicu sudionici će uz plesnu praksu upoznati inovativnost i empatiju, a sve to je neophodno za osobni i profesionalni razvoj.

Plesne umjetnice i pedagoginje Gordana Svetopetrić, Irena Mikec, Eni Vesović i Normela Krešić Vrkljan, u suradnji sa studenticama nastavničkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Margaretom Belančić i Bernardicom Svaguša, povest će vas kroz ovo kreativno putovanje otkrivanja mekih vještina u inspirativnom prostoru Francuskog paviljona.

Radionica je potaknuta interaktivnim istraživanjem suvremenoga plesa, mekih vještina i vizualnih umjetnosti, a pružit će vam iskustvo spoznaje vlastitog tijela u vremenu i prostoru. Sudionici radionice će uz verbalne i taktilne upute, kroz individualne i skupne zadatke, putem improvizacije stvarati nova iskustva te istražiti splet vještina za daljnju upotrebu u vlastitoj kreativnoj praksi.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na e-mail adresu hipptsp@gmail.com, stoji na unizg.hr.

Plesno multimedijalno događanje radionica umjetničke vještine plesna praksa osobni razvoj kreativno putovanje

Još vijesti