Radite li i vi slične izračune?

I dok akademska godina počinje u ležernijem ritmu, mjesec kolokvija, pred-rokova i zatim ispitni rokovi vrijeme su užurbanosti, vrlo ekonomično raspoređenog učenja i spavanja, a ponekad i čarobiranja u maniri najslavnijih mađioničara kako bi se sve obaveze uspješno privele kraju.

Kad studiraš na dva fakulteta, vrijeme za učenje još je dragocjenije... Lejla studira na 2 fakulteta: Na TikToku otkrila kako naučiti što više u što manje vremena

Baš kao što je utješno i ispunjava nas zadovoljstvom i ponosom kad precrtavamo položene ispite s naše "to-do liste" za taj mjesec, utješno je i na matematički egzaktan način izračunati koliko je točno potrebno učiti svaki dan kako bismo do ispita prošli čitavo gradivo.

Ni više ni manje nego točno koliko je potrebno

Neki ovu računicu izvode s poglavljima, stranicama skripte, brojem knjiga ili zadataka, a neki, poput ove simpatične studentice, s ispitnim pitanjima.

Mlada odvjetnica na zanimljiv način približava pravo svima Nije pala nijedan ispit na 'teškom' studiju: Uz njenih 5 savjeta i vi možete položiti svaki ispit – iz prve

Kao što je to prikazala u videu na svom TikTok profilu, ova studentica olakšava si proces učenja tako da izračuna koliko točno pitanja mora proći svaki dan, kako bi imala dovoljno vremena za ponavljanje prije ispita te si osigurala uspjeh na ispitnom roku.

 

@ormaric_online13 Nisam jedina? 😂😅 #ispit #ispiti #studiranje #ucenje #fyp #ispitnirok ♬ original sound - Ormaric online13

 

Uz malo smijeha i dobre volje, pokazuje kako računa koliko točno dana ima za učenje i ponavljanje, te to dijeli s brojem pitanja koja mora savladati.

Malo "zaokruži", obavezno uračuna dva dana za ponavljanje i formula za uspjeh je tu!

Uči, a drugi gledaju i pridruže se, ako žele. Pola milijuna ljudi gleda ovog studenta dok uči: Provjerite zašto

Radite li i vi sličan izračun prije ispita?

učenje računanje tiktok Viralno matematika pitanja ispitni rok

Još vijesti