Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

BEST dani inženjera 2011

MojFaks | Događanja, 15.02.2011.BEST dani inženjera 2011

Od 1. do 4. ožujka 2011., na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se BEST dani inženjera posebno zanimljivi studentima koji žele napredovati u svojim inženjerskim karijerama.

BEST Zagreb ovim projektom pruža priliku studentima Sveučilišta u Zagrebu inženjerskog usmjerenja da primjene vlastite sposobnosti i znanja izvan granica tradicionalnog obrazovanja. Prvi put na ovom događaju se održava i BEST Training Day na kojem se studenti mogu usavršiti u vještinama potrebnim u poslovnom životu.

Radionice životopisa, formalne komunikacije i prezentacija, vođenje projekata, informacije o tvrtkama i mogućnosti zaposlenja kod istih, zanimljiva edukativna predavanja , prvi hrvatski električni auto, put u Budimpeštu, brojne nagrade i mnogo više čekaju sudionike ovogodišnjih BEST dana inženjera.Ovaj događaj organizira BEST Zagreb, udruga europskih studenata tehnologije.

Prijave su u tijeku od 31. siječnja do 25. veljače 2011. na web stranicama www.best.hr/bdi.


best zagrebstudentski projektidani inžinjeraKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se