Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Budi prvi i otputuj u Veliku Britaniju

MojFaks | Događanja, 04.03.2011.Budi prvi i otputuj u Veliku Britaniju

U ožujku 2011. godine održati će se natjecanje Laboratorij slave. To je natjecanje koje mladim znanstvenicima i studentima pruža mogućnost za komunikaciju i popularizaciju znanosti.

Laboratorij slave je natjecanje u izlaganju znanstvenih tema koje mladim znanstvenicima i studentima prirodoznanstvenih i tehničkih fakulteta pruža mogućnost za komunikaciju i popularizaciju znanosti. Laboratorij slave u Hrvatskoj organiziraju Festival znanosti i British Council u suradnji s brojnim hrvatskim institucijama. Natjecanje se organizira uz financijsku potporu i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.


Sudjelovanje na natjecanju

Tražimo osobe koje svoj entuzijazam za znanost i tehnologiju mogu podijeliti sa širom javnošću. Kandidati imaju 3 minute za izlaganje o znanstvenoj temi po vlastitom izboru.

U natjecanju mogu sudjelovati osobe od 18 do 35 godina starosti. 

Prednatjecanja će se održati prema sljedećem rasporedu:

- Četvrtak, 7. travnja 2011., Osijek,
- Utorak, 12. travnja 2011., Split,
- Četvrtak, 14. travnja 2011., Zagreb

Četvero prvoplasiranih iz svakog prednatjecanja sučelit će se u završnom natjecanju koje će se održati u Zagrebu, u četvrtak, 12. svibnja 2011.


Nagrade

Svi finalisti završnog natjecanja osvajaju vikend-program usavršavanja i druge vrijedne nagrade.

Pobjednik završnog natjecanja osvaja i putovanje u Veliku Britaniju te  sudjelovanje u britanskom Laboratoriju slave na Festivalu znanosti u Cheltenhamu u lipnju 2011.


Više informacija o natjecanju na web stranici: www.britishcouncil.orgnatjecanjeznanstvenikKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se