Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

DanceStar turneja u Rumunjskoj privukla veliki broj natjecatelja

MojFaks | Događanja, 07.03.2014.DanceStar turneja u Rumunjskoj privukla veliki broj natjecatelja

Prošlog vikenda Rumunjska je bila domaćin kvalifikacijskog DanceStar turnira koji je održan u Bukureštu. Sudci su u Rumunjskoj imala težak posao odabira najboljih.

Natjecanje u Rumunjskoj privuklo je pažnju velikog broja plesača i plesnih skupina, tako da se natjecanje paralelno održavalo u dvije dvorane, a gledatelji su do zadnjeg mjesta popunili obje dvorane.

Za vrijeme kvalifikacijskog turnira izvedeno je 600 nastupa s koreografijama na zavidnoj razini. Oni koji su predstavili svoje plesne vještine na najbolji način i pokazali se kao najuspješniji, svoj će put nastaviti u finalu.

Finale DanceStar World Tour 2014 održava se u Poreču, gdje će najbolji od najboljih pokazati što znaju i dobiti priznanje za svoj rad i talent od uglednih sudaca.

Karakteristika ovogodišnjeg DanceStar natjecanja je činjenica kako su online portali za prijavu bili zatvarani nekoliko dana prije roka zbog velikog interesa plesača i plesnih skupina. To je činjenica koja jako veseli organizatore i potvrda je velikog interesa talentiranih mladih osoba diljem svijeta za ovakvim oblikom druženja i predstavljanjem plesnog znanja.

Slijedeća stanica DanceStar World Toure 2014 je Slovačka, 15. i 16. ožujka.


danceplesnatjecanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se