Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ususret predavanju Elle Dvornik na Ekonomiji: 'Svi mladi žele biti samostalni'

MojFaks | Događanja, 24.01.2017.Ususret predavanju Elle Dvornik na Ekonomiji: 'Svi mladi žele biti samostalni'

Poduzetništvo i mladi idu jedno uz druge, a pravi dokaz za to je i Ella Dvornik koja se unatrag nekoliko godina uspješno bavi bloganjem i društvenim mrežama te tako zarađuje.

Svi studenti koji žele znati kako početi zarađivati pisanjem i vođenjem bloga moći će doći na osječku Ekonomiju gdje će Ella Dvornik držati predavanje na temu "Poduzetnici nove generacije i društvene mreže". Ovo predavanje organizirala je udruga Poduzetnici bez granica, a svoja iskustva Ella će podijeliti s prisutnim studentima.

Sama Ella o predavanju nije puno rekla nego samo da će prepričati svoje iskustvo, ali tvrdi da je tu kako bi odgovorila na pitanja studenata. K tome, blogerica smatra kako većinu mladih Hrvata zanima poduzetništvo pa se nada da će ih ovo predavanje ohrabriti kako bi ostvarili svoj cilj.


Izvor: Poduzetnici bez granica

"Na predavanju ću pričati o svojem iskustvu pa ako nekome to pomogne ili uzme nešto iz toga super. Iako se zove predavanje, vjerujte mi da ja neću predavati, ali ako će ljudi imati pitanja na koja mogu dati odgovor to ću učiniti. Mislim da su svi mladi zainteresirani da budu samostalni jer je dovoljno da se okrenu oko sebe i vide trenutne uvjete rada i plaće pa da im bude jasno da je bolje da se sami angažiraju jer se drugi sigurno neće oko njih. Ako se mene pita to je odličan potez, ipak nisu svi nastrojeni takvim ambicijama pa će se negdje na pola puta predomisliti. Moj jedini savjet za studente je: ako želite osvojiti lutriju morate kupiti listić, drugim riječima, ako želite nešto pokrenuti morate sami napraviti taj prvi korak" prokomentirala je Ella.

Ellino predavanje zainteresiralo je i Emmu, studenticu s osječke Kulturologije koja kaže da se prijavila jer ju zanimaju društvene mreže kao način komunikacije te kako bi iz prve ruke čula kako se stvara osobni brend.


Izvor: iamella.com

"Na predavanje 'Ella Dvornik – poduzetnici nove generacije i društvene mreže' prijavila sam se zato što me zanimaju društvene mreže kao način komunikacije te način osobnog brendiranja. Iskreno Ellu ne pratim previše putem društvenih medija, ali ako naiđem na pokoju njezinu objavu i učini se zanimljivom rado ću pročitati. Kao blogerica je uspješna zbog načina komunikacije sa širim masama što je ujedno i pogodno jer privlači brojne suradnje i sponzorstva, a smatram da je to ključno u bloganju. No, također smatram kako ne odudara previše od ostalih blogerica koje se bave sličnom tematikom. Nadam se da ću naučiti nešto više o ključnim koracima uspješnog self brendinga putem društvenih mreža i razvoja istih u poslovne svrhe" kaže studentica.

Predavanje će se održati sutra (25. siječnja) u 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u dvorani 1, a prijaviti se možete na linku.

Ivana Petrić
foto: ewob.com.hr


Ella DvornikPoduzetnici bez granicaekonomijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se