Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Internacionalni studentski sportski turnir u Beogradu

MojFaks | Događanja, 10.10.2011.Internacionalni studentski sportski turnir u Beogradu

Predstavljamo EuroBelgrade - internacionalni studentski sportski turnir koji će se održati po prvi u Beogradu od 14. do 17. listopada 2011. godine. Glavni organizator ovog događaja je Fakultet organizacijskih nauka u suradnji sa Fakultetom sporta i tjelesnog odgoja.

Turnir pripada seriji turnira Euro, koja obuhvaća neke od najvećih turnira u Europi, kao što su EuroMilano i EuroBarcelona. Studenti iz cijele Europe će se tokom tri dana turnira natjecati u četiri sportske discipline: nogometu, košarci, odbojci i vaterpolu. U svim sportovima, osim vaterpola, predviđena su natjecanja i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pored sportskog dijela turnira, za studente će biti organizirano mnoštvo vansportskih aktivnosti.

Cilj ovih aktivnosti je što bolje upoznavanje stranih studenata sa kulturom i životom u Beogradu i Srbiji. Ove aktivnosti će sasvim sigurno doprinjeti boljem međusobnom upoznavanju studenata, što će stvoriti jaku osnovu za buduću profesionalnu suradnju. Očekuje se dolazak preko 300 stranih studenata, a planiran broj sudionika turnira, uključujući domaće studente je 500. Turnir je idealna prilika za veliki broj domaćih studenata, da kao volonteri steknu prvo radno iskustvo na organizaciji specijalnih događaja ove veličine. 

Osnovni cilj turnira je da pruži stranim studentima jednu ljepšu sliku o Beogradu i Srbiji, ali i da im pruži priliku da se natječu, druže i zabave. Planira se da turnir u godinama koje dolaze postane prepoznatljiv brend Fakulteta organizacijskih nauka, Univerziteta u Beogradu.

Uz podršku Univerziteta u Beogradu, značaj ovog događaja prepoznala je i Kancelarija za mlade.
   
Za više informacija posjetite internet prezentaciju www.eurobelgrade.org


studentinatjecanjesportzabavaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se