Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Job Fair @FER – Najveći i najbolji studentski sajam poslova u Hrvatskoj

MojFaks | Događanja, 03.05.2016.Job Fair @FER – Najveći i najbolji studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Job Fair je sajam poslova namijenjen studentima tehnoloških fakulteta i veleučilišta, koji se organizira s ciljem da se studente poveže s industrijom, da im se pruži uvid u mogućnosti zaposlenja i studentskih praksi te da ih se upozna s vještinama i tehnologijama koje su potrebne u praksi.

U ponedjeljak, 9. i utorak, 10. svibnja 2016. godine, od 9.00 do 18.30 sati, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj – Job Fair 2016. koji uz FER zajednički organiziraju studentske udruge KSET i BEST.

Ove godine na sajmu sudjeluje više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput internetskog diva Googlea i najveće softverske kompanije na svijetu, Microsofta. Predstavnici kompanija bit će izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Poseban partner sajma Job Fair 2016., najpoznatiji je hrvatski startup tvrtka – Rimac Automobili, koji će uz prezentaciju tvrtke na FER-u, dovesti simulator vožnje najbržeg električnog automobila na svijetu Concept Onea te svoj električni bicikl Greyp.

Pozivamo zainteresirane studente i djelatnike da razgledaju sajam i prisustvuju predavanjima kompanija na kojima će se predstaviti poslovi i praksa u razvoju svemirskih tehnologija, IoT-a, računalnih igara,big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije te mnogih drugih područja za koja vlada veliki interes hrvatskih i stranih velikih kompanija i startupa.

Sajam završava panelom "Startupi, inkubacija & uspjeh" na kojem će poznata imena hrvatske startupscene po prvi put govoriti ne samo o uspjesima, već i o svojim neuspjesima, kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan.

Gosti panela su: investitor i suosnivač ZIP-a – Saša Cvetojević, voditelj HUB385 i voditelj razvoja i investicija HUB:Rauma u Krakowu – Luka Sučić, suosnivač i direktor GIS clouda i prvi hrvatski polaznik londonskog Seedcampa – Dino Ravnić te suosnivač Amalgama, izdavača igre Uskoci i direktor marketinga Omega software – Filip Fučić. Panel će moderirati novinar i urednik Poslovnog dnevnika – Bernard Ivezić.

Pratite najave tvrtki koje su dio ovogodišnjeg sajma poslova na internetskoj stranici Job Faira 2016. gdje će u petak, 6. svibnja 2016. godine, biti objavljen službeni raspored prezentacija.

Dodatne informacije možeš pronaći i na Facebooku.


Job Fair 2016.FERsajam poslovaKSETBESTKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se