Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Mala škola ljudskih prava u ELSI Zagreb

MojFaks | Događanja, 27.02.2012.Mala škola ljudskih prava u ELSI Zagreb

ELSA Zagreb poziva vas od 27. veljače do 02. ožujka 2012. godine na ‘Malu školu ljudskih prava’. Tradicionalni projekt u organizaciji lokalne ELSA-e ove godine vam donosi nadasve aktualnu temu.

U povodu 50. obljetnice Europske socijalne povelje, bavi se ekonomskim i socijalnim ljudskim pravima. Pravima koja danas, više nego ikad u pola stoljeća koliko postoji Povelja, nisu bila ugroženija.

Upravo zbog toga, pozvali su skupinu vrhunskih stručnjaka na tom području da vam daju uvid u samu Povelju, ali i prikaz trenutačne ekonomske i socijalne situacije u Hrvatskoj. Raznovrsni predavači i zanimljiva tema jamstvo su kvalitetne i produktivne rasprave u koju ste pozvani da se uključite u svakom trenutku svojim pitanjima i komentarima. Sigurno će i ove godine ‘Mala škola ljudskih prava’ biti jedno poučno i zanimljivo iskustvo za sve sudionike koje će dodatno obogatiti vaš studijski kurikulum.

Predavanja se održavaju na Pravnom fakultetu u Zagrebu (Trg maršala Tita 3) u dvorani III.

Program možete naći ovdje.


studentiljudska pravaseminarpredavanjeelsaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se