Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Networking' prilika za studente: LEAP Summit pretvorit će Studentski centar u oazu inovacija

MojFaks | Događanja, 13.04.2017.'Networking' prilika za studente: LEAP Summit pretvorit će Studentski centar u oazu inovacija

LEAP Summit je jedna od najvećih internacionalnih konferencija u Jugoistočnoj Europi, a u svibnju dolazi u Zagreb kako bi pružila studentima, poduzetnicima, investitorima i sanjarima priliku za networking, znanje o inovacijama te nove trendove u marketingu.

LEAP Summit je najlakše opisati dvjema riječima: kvaliteta i znanje, a imena predavača koja se pojavljuju na ovom popisu upravo taj opis i potvrđuju. Prvo ime koje se javlja od poznatih predavača ovogodišnjeg LEAP Summita je Lars Silberbauer Andersen koji je Globalni direktor za social media marketing u poznatom poduzeću LEGO.

Lars je promijenio cjelokupni marketing LEGO-a i uvrstio ga u top svjetske brendove. 2015. godine Adweek je LEGO stavio na prvo mjesto najpoznatijih marki u industriji igračaka, prisutnih na društvenim medijima i YouTubeu, a Lars je prema Holmes Reportu svrstan među top 25 najinovativnijih i najutjecajnijih marketingaša u Europi.

Osim Larsa, do sada su objavljeni i drugi govornici od kojih treba istaknuti Cathy O'Dowd, penjačicu, autoricu i motivacijsku govornicu te prvu ženu koja se popela na Mount Everest s obje pristupne strane. Sljedeće ime je Javier Bajer, kulturni arhitekt koji savjetuje niz multinacionalnih kompanija poput HSBC-a, ali i Buckinghamsku palaču na temu promjene organizacijske kulture.


Izvor: LEAP Summit

Tu se našao i uspješni poduzetnik i osnivač međunarodnih kompanija u području tehnologije i inženjerstva, energije, elektronike, zabave i profesionalnih usluga koji je u top 30 najutjecajnijih poduzetnika u Velikoj Britaniji, Russell Dalgleish. LEAP Summit dovodi i Tiaga Mattosa iz dalekog Brazila koji je jedna od najutjecajnijih osoba na području razvoja skalabilnih i modernih tehnologija budućnosti.

Jedan od medijskih partnera Summita je i blog studentice novinarstva Andree Tintor, Razlivena tinta. O Andrei i njenim blogerskim pothvatima već smo pisali pa smo ju sada pitali zašto bi studenti i mladi trebali posjetiti LEAP Summit.


Izvor: Razlivena Tinta

"LEAP Summit, po meni, jedna je od najvažnijih konferencija za mlade u Hrvatskoj gdje mogu direktno učiti od globalno uspješnih osoba iz svih područja. Sretna sam jer su se moj blog, Razlivena tinta i LEAP prepoznali da zajedno okupljaju ljude koji žele promijeniti svijet. Ako se želi razmišljati izvan okvira, potrebno je iz njih i izaći, a konferencije poput LEAP-a je idealna prilika za to", poručuje Andrea.

LEAP Summit traje od 11. do 13. svibnja te se održava u zagrebačkom SC-u, a cijena ulaznice za studente je 300 kuna. Sve o ovom događaju možete pogledati ovdje te podržati njihov ThunderClap social media Crowdfunding kampanju na linku.


Ivana Petrić
foto: LEAP Summit


LEAP Summit ZagrebkonferencijaStudentski centarKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se