Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Najveći skup studenata elektrotehnike u Europi: Ovogodišnja Elektrijada održat će se u Crnoj Gori

MojFaks | Događanja, 10.04.2017.Najveći skup studenata elektrotehnike u Europi: Ovogodišnja Elektrijada održat će se u Crnoj Gori

Sveučilišno natjecanje studenata elektrotehničkih fakulteta na kojem se već pedesetak godina uspješno natječu studenti iz ovog dijela kontinenta, poznatije kao Elektrijada, ujedno je i najveći godišnji skup studenata elektrotehnike u Europi.

Vrijeme je da studenti s elektrotehničkih fakulteta u Hrvatskoj poput FER-a, FERIT-a, FESB-a te FOI-ja pripreme svoje kalkulatore, znanje i entuzijazam jer se Elektrijada približava. Studenti će odmjeriti svoje snage s drugim kolegama iz Europe i to od 20. do 25. svibnja u Crnoj Gori, Budvi-Bečićima.


Izvor: Facebook@Elektrijada.net

Naši studenti družit će se s preko 1500 drugih studenata te se natjecati protiv njih u različitim područjima – od sporta pa do računanja, a k tome, razmijenit će iskustva, znanje i poznanstva. Budući mladi inženjeri natjecat će se u 14 znanstvenih disciplina i u 8 sportskih pa pokazati sve ono što su naučili kroz godine studiranja.

Više o ovogodišnjoj Elektrijadi možete saznati ovdje.

Ivana Petrić
foto: inchoo.hr/elektrijada-feritos


Elektrijadastudentsko natjecanjeelektrotehnikaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se