Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Bez obzira jeste li pali ili položili: Hoćete li doći 'Ispit' poslije ispita'?

MojFaks | Događanja, 16.02.2017.Bez obzira jeste li pali ili položili: Hoćete li doći 'Ispit' poslije ispita'?

Neovisno o tome na kojoj ste godini faksa, ispiti su uvijek stres, a ispitni rokovi se čine kao bezdan popločen učenjem i nervozom. Srećom, tu su studenti koji organiziraju pravi tulum kako bi opustili svoje kolege.

Iza ovog studentskog tuluma "Ispit' poslije ispita" stoji ekipa iz Gaudeamusa, zagrebačke organizacije događanja za studente. Njihov tim pun je ambicioznih studenata kojima je cilj okupiti sve ostale kolege na jednom mjestu, kako sami kažu, "nakon mukotrpnih ispitnih rokova".

Studenti kojima je već puna kapa učenja, a žude za opuštanjem i plesom, doći će 1. ožujka u klub Hangar u Ulici Florijana Andrašeca 14 i nešto ispit' poslije ispita. Osim cuge i dobrog društva, studente će zabavljati DJ-evi koji će vrtjeti "sve nenarodno što studenti slušaju". Ulaznice u pretprodaji koštaju 20 kuna, a na dan tuluma 30.

Na ovu zabavu pozvani su svi studenti, neovisno o tome jesu li redovni ili izvanredni, jesu li pali ispit ili ga prošli jer realno – svi su u istom sosu. Kako bismo saznali glavne motive ovog, kako su ga u Gaudeamusu nazvali, "trash partija", razgovarali smo s Martinom, jednom od organizatorica.


Izvor: Facebook@Gaudeamus

"Na ovu ideju smo došle jer s obzirom na to da smo studentice, znamo kakav je studentski život za vrijeme ispita i koliko jedva čekamo svi samo da to prođe, nebitno pali ili prošli. Zašto se ne bismo onda nakon tih muka svi kolektivno opustili?! U ovome projektu, eventu, ne sudjelujemo samo mi organizatori nego nam je želja udružiti što više studenata, studentskih udruga, organizacija, brendova i drugo. Svi za jedno zanimljivo i kvalitetno opuštanje, druženje nakon ispitnih rokova. Smatramo da je potreban baš ovakav jedan 'trash party' nakon svih ispitnih rokova jer smo sigurni da su studenti željni dobre mjuze i partija koji imaju dušu, a i svakako dobro dođe rasplesati se kao da ne postoji sutra kako bismo izbacili sav stres uzrokovan ispitima", saznali smo od Martine iz Gaudeamusa.

Kako ne biste časili ni časa i očajavali nad teškim ispitom kojeg ste pali, radije ste pitajte što ćete ispiti i bacite oko na ovaj event.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Gaudeamus


GaudeamusIspit nakon ispitatrash partyKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se