Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Događanja

Ta međimurska dobrodošlica! Studenti kolegama iz cijele Hrvatske pokazali sve ljepote svoga kraja

Objavljeno 25.05.2017. u Događanja

Udruga studenata Međimurja odlučila je svoje kolege iz različitih dijelova zemlje provesti kroz najsjeverniji kraj Hrvatske – Međimurje. Oni su za njih sedamdesetak organizirali putovanje na kojem su studenti upoznali sve međimurske ljepote i specifičnosti.

Ako još niste rezervirali ulaznicu za SCool Fest 2017 – požurite jer nestaju!

Objavljeno 24.05.2017. u Događanja

Da su student željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima najbolje govori broj rezerviranih ulaznica za SCool Fest 2017. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu za redom organizira dvodnevni festival za studente na koji je upad besplatan, a line up iz godine u godinu sve bolji.

Završio Job Fair 2017: Dva entuzijastična dana druženja poslodavaca sa studentima

Objavljeno 19.05.2017. u Događanja

U četvrtak, 18. svibnja, završio je 9. po redu studentski sajam poslova Job Fair, dvodnevno događanje koje je na Fakultet Elektrotehnike i računarstva privuklo više tisuća studenata, ne samo FER-a, već i srodnih fakulteta.

Job Fair ruši rekorde: U prvom danu FER posjetilo preko 2000 studenata

Objavljeno 18.05.2017. u Događanja

U srijedu, 17. svibnja, počeo je 9. po redu studentski sajam poslova Job Fair koji je ove godine privukao rekordan broj posjetitelja u prvom danu. U prvih nekoliko sati sajma FER je posjetilo preko 2000 studenata.

Job Fair 2017: Dvostruko veće prilike za domaće talente

Objavljeno 17.05.2017. u Događanja

Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, koji se održava u srijedu 17. i četvrtak 18. svibnja, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u terminu od 08:30 do 18:00 sati, ove godine okupio je dvostruko više tvrtki nego lani.

FlixBus i LEAP Summit partneri: start-up ideje, inovacije i izazovi za 2000 mladih

Objavljeno 10.05.2017. u Događanja

FlixBus kao start-up koji povezuje hi-tech, e-trgovinu i tradicionalni prijevoz putnika, prepoznat je od organizatora LEAP Summita te ga imenuje ekskluzivnim mobilnim partnerom još u ožujku ove godine.

Kampusijada najavila najveću posjećenost i najbogatiji program dosad

Objavljeno 09.05.2017. u Događanja

Na ovogodišnjoj, osmoj Kampusijadi natjecatelji su mogu birati između čak 21 discipline u kojoj će sudjelovati. Cilj ovoga projekta je zainteresirati studente Sveučilišta u Zagrebu za rekreaciju, sport i druženje na otvorenom.

Sve za učenike i studente na jednom mjestu: Po prvi put Sajam stipendija dolazi u ovaj dalmatinski grad

Objavljeno 03.05.2017. u Događanja

Sajam stipendija i visokog obrazovanja organizira se s ciljem olakšavanja pristupa visokom obrazovanju za sve građane Hrvatske te u svrhu uspješnijeg završetka započetog studija.

Budi zmaj za 6. maj: Zaigraj zaboravljene dječje igre i osladi se finim pivom

Objavljeno 02.05.2017. u Događanja

Dođi, zabavi se i podsjeti se 'dječjih' igara: skakanja u vrećama, nošenja jaja na žlici, preskakanja prepreka, povlačenja konopa, obaranja ruku, kartanja i još puno, puno toga...Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se