Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studenti ekonomije; štednja, zaduženost i financijska pismenost

MojFaks | Događanja, 19.03.2012.Studenti ekonomije; štednja, zaduženost i financijska pismenost

Magazin Banka organizira 6. okrugli stol u sklopu projekta Tržište osiguranja, 20. ožujka u Hrvatskom novinarskom domu.

Na okruglom stolu "Osiguravatelji u 2012. – prioriteti su EU i financijska pismenost" biti će predstavljeni rezultati ekskluzivnog istraživanja Banke među studentima Ekonomskog fakulteta Zagreb o isplativosti ulaganja, povjerenju u financijske institucije i o značaju financijske pismenosti u Hrvatskoj. Sudjeluju predstavnici osiguravajućih društava, Ministarstva financija te profesori i studenti Ekonomskog fakulteta Zagreb. Sudionici okruglog stola komentirat će trendove na tržištu osiguranja, uvjete za razvoj industrije i rezultate istraživanja Banke.

Magazin Banka pokrenuo je u travnju 2011. projekt Tržište osiguranja sa ciljem doprinosa financijskoj pismenosti javnosti. U Suradnji s Udruženjem osiguravatelja HGK i osiguravajućim društvima Banka organizira okrugle stolove s različitim temama iz osiguranja, a 28. studenoga 2011. predstavljena je publikacija Tržište osiguranja.

Okrugli stol ''Osiguravatelji u 2012. – prioriteti su EU i financijska pismenost" održat će se u utorak, 20. ožujka 2012. u 10 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog novinarskog doma, Perkovčeva 2, Zagreb.

Ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu na: e-mail: bankamagazine@bankamagazine.hr, telefon: 0800 2295

Foto: photoxpress.com


okrugli stolulaganjefinancijestudentiekonomski fakultetbankaistraživanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se