Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Završio Job Fair 2017: Dva entuzijastična dana druženja poslodavaca sa studentima

MojFaks | Događanja, 19.05.2017.Završio Job Fair 2017: Dva entuzijastična dana druženja poslodavaca sa studentima

U četvrtak, 18. svibnja, završio je 9. po redu studentski sajam poslova Job Fair, dvodnevno događanje koje je na Fakultet Elektrotehnike i računarstva privuklo više tisuća studenata, ne samo FER-a, već i srodnih fakulteta.

Drugi dan sajma nije bio ništa manje posjećen od prvog - studenti željni informacija o poslovima, stručnim i ljetnim praksama u velikim brojevima posjetili su sajam na kojem su tvrtke i danas držale vrlo zanimljiva predavanja i programe na štandovima.

"Nakon rekordnog broja posjetitelja prvi dan te izuzetno uspješnog Loosen Up partija u KSET-u na kojem su se u opuštenoj atmosferi družili poslodavci i studenti, jako nas veseli činjenica da je danas gužva je jednako velika, a posjetitelji jednako entuzijastični, kao i mi koji sajam organiziramo", izjavio je Filip Hormot, organizator Job Faira, inače student 5. godine Fakulteta elektrotehnike i računarstva i član KSET-a."Oduševljeni smo posjetom i energijom mladih ljudi koji vjeruju u svoja znanja i sposobnosti te vrlo zahvalni tvrtkama koje su im, kroz suradnju s Job Fairom na ovom projektu, dali priliku da to pokažu", komentirala je Iva Gospodnetić, stručna suradnica u Centru karijera FER-a koji uz KSET organizira Job Fair."Jungheinrich Systemloesungen već godinama sudjeluje i uspješno zapošljava na Job Fairu. Drago nam je vidjeti da je sajam svake godine sve veći i posjećeniji, a organizacija uvijek na visokoj razini. Vidimo se i iduće godine!", ispričala je Ines Bombek, Project Manager for Implementation."Ove smo godine sudjelovali na Job Fairu po drugi put i predstavili se studentima na štandu i kroz predavanje. Odaziv je bio odličan, a studenti motivirani i zainteresirani, pogotovo za rad na razvoju softvera za satelitsku industriju, čime se bavimo. Nadamo se da smo među njima upoznali i potencijalne nove kolege", rekla je Mia Bašić Stanić, HR Manager u Amphinicy Technologies.

Job Fair 2017 organiziraju Centar karijera FER-a i studenti iz KSET-a (Klub Studenata ElektroTehnike).

Ovogodišnji medijski pokrovitelji Job Faira su radio Enter Zagreb, studentske novine Global i studentski portal MojFaks.


Job Fair 2017drugi danIva GospodnetićFilip HormotKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se