Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Brucošijada FER-a

05/11

Brucošijada FER-a

Party

FER, Zagreb

Datum i vrijeme: 05.11.2011. u 20:00
Lokacija: FER, Zagreb
Cijena ulaznice: 65,00 Kn / 85,00 Kn

Line-up
- ST!llness
- Neno Belan & Fiumens
- Marčelo
- Fakof Bolan
- Loo & Placido
- DJ Girl Unit
- Diyala
- Cherkezi United
- She Loves Pablo

Brucošijada FER-a održat će se 5. studenog, neki događaju već su najavljeni, a sad je na redu main stage.

Među prvima kojima će nastupiti bit će ST!llness sa svojom kombinacijom hip hopa, reggaea, drum'n'bassa i HC distorzija s pjevanim i rap vokalima. Od demo snimaka koje su kružile splitskim ulicama početkom tisućljeća do danas ST!llness je snimio dva studijska i jedan live iz Doma sportova.

Nastupit će i Neno Belan, jedan od najkvalitetnijih autora u domaćoj pop glazbi iza kojeg stoje Fiumens, prateći sastav dostojan legendarnih Đavola nastalih davne 1984.

Za punk ugođaj pobrinut će se prema mnogima najbolji hrvatski punk sastav Fakof Bolan kojima je ovo prvi nastup na Brucošijadi FER-a. Za razliku od njih, srpski rap glazbenik, kolumnist i pisac Marčelo vraća se nakon tri godine izbivanja. Na pozornici mu se pridružuju Filteri i Iskaz, a možda predstavi pjesme s posljednjeg albuma "Deca i Sunce" koji Zagreb još nije imao prilike čuti.

Za kraj ostaju nam Loo & Placido. "Ovaj dvojac dolazi iz Francuske i uvjerit će sve nevjernike da DJ-i mogu napraviti atmosferu poput bendova. Definiranje mješavine stilova koju ovi kraljevi mash-upa puštaju palo je u vodu pri svakom pokušaju" navode organizatori za njih.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se