Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Trip to Zoin - Bass Explosion

09/09

Trip to Zoin - Bass Explosion

Koncert

Močvara / dvorana Jedinstvo, Zagreb

Datum i vrijeme: 09.09.2011. u 21:00
Lokacija: Močvara / dvorana Jedinstvo, Zagreb
Cijena ulaznice: 35,00 Kn - pretprodaja / 45,00 Kn - na ulazu

Trip to Zion otvara koncertnu sezonu na zagrebačkoj Savi - promotivni party nove sezone Zion Radio emisije (Radio Student 100,5 MHz)

Početak rujna u Zagrebu donosi i poplavu klupskih zabava, a Trip to Zion ekipa osunčana i odmorna otvara slavinu iz koje istječe bombastičan party za otvaranje sezone! U *petak 9. rujna* spajaju se klub Močvara i Dvorana
Jedinstvo u jedan megalomanski plesni podij. U klubu Močvara će vas 'razvaljivati' glazbena skupina *Zion Crew* iz Srbije, sve popularniji *Balkan's HI FI, Jah Billah* u dub/dubstep selekciji, *Homegrown sound *u reggae režiji, *Jah Love* s dancehall plesaonom, dok od *Riddim 'n' Culture* sounda možete očekivati široku lepezu stilova.

Dvorana Jedinstvo će zaplesati uz* Danny Bwoy-a *koji nastupa sa svojim već prepoznatljivim d'n'b setom, *Bamster-a i Wagner-a* u dubstep ediciji, * DMT-a* kojeg prvi put ugošćujemo na Trip to Zion večeri te uz *Mayu *&* Jan Becele-a* kao šećer na kraju. Zion crew dolazi u Zagreb u *petak 9. rujna* u organizaciji Trip to Zion kolektiva u sklopu promocije emisije Zion Radio- put ka Zionu ide dalje!

Line-up:

- ZION FLOOR @ Klub Močvara (21.00-5.00)
- Zion Crew (Sombor, Srbija)
- Riddim 'n' Culture sound (Zagreb)
- Jah Billah (Zagreb)
- Balkan's HI FI (Zagreb)
- Homegrown sound (Zagreb)
- Jah Love (Zagreb)

- FREE THE BASS @ Dvorana Jedinstvo (21.00-5.00)
- Echo Terrorists (Zagreb)
- Bamster (Bamwise, Zagreb)
- Wagner (Yardstep sound, Zagreb)
- DMT (CFT! Cro/Electric Ave.)
- Danny Bwoy (Trip to Zion, Motovun/ Zagreb)
- Maya & Jan Becele (Trip to Zion, Zagreb)

Zion Crew je osnovan  početkom 2008 god. od rasformiranog *NF OTpada* (NF OTpad je djelovao od ranih devedesetih svirajući punk/rock) i nekoliko mladih glazbenika koji su tek stasali. Od samog početka postojanja politika grupe je krajnje jednostavna: sve se zasnivalo na čistom prijateljstvu i ljubavi koja je glavnicu benda uvijek držala na okupu. Nakon prve svirke u klubu Kazablanka s hrvatskom grupom *ST!llness*  i osvojenog prvog mjesta na Plug In festu, *Zion Crew* počinje djelovati u sve širim rasponima. Raznovrsna glazbena orijentacija članova benda donijela je šaroliku lepezu zvukova i ritmova koji variraju između tvrdog hard cora pa sve do blagog rooticaly dub-a......

Bend je za manje od tri god postojanja nastupao 60-tak puta u zemlji i regiji, te  promijenio široku paletu bubnjara i gitarista. Do sada bilježe nekoliko izvrsnih suradnji s *Trip to Zion* kolektivom pod čijom su organizacijom našli se na velikoj bini zagrebačkog SKUC-a. Iza njih su također uspješne suradnje s bendovima kao što je *Dubioza Kolektiv*, *Line Out*, *Sopot*, *Black Ark Crew*, *Neozbiljni Pesimisti*, *Aleksandar Vaci Shaca*, *Hornsman Coyotes*, *Martinees Selecta*, *Impurita, Straight Jackin, Mad Red*, a njihov vokal otishao je i malo dalje... *Chakka MC* živi u Zagrebu gdje danas nastupa s nekoliko DJ izvođača d'n'b,dub i dubstep glazbe... *High Tone (FRA),Bamwise (HR),Tobogan (HR),Joke (FRA),Stillness (HR),Jahkozza (HR),Digitron Sound System (HR),OBF Sound (FR),Jah Free (GB),Rahmanee (SRB),Filip Motovunski (HR),DandeLion (GB),Irie Revolution (SRB),Beat Busters Crew (HR),Bateria SanbaNSa (SRB) *su imena s kojima je uvijek rado viđen po balkanskim festivalima...Zion crew se vraća ponovno ka zionu u Močvaru 9. rujna sa svojom žestokom set listom!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se