Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dana prvog hrvatskog piva

11/11

Dana prvog hrvatskog piva

Koncert

Tvrđava, Slavonski Brod

Datum i vrijeme: 11.11.2011. u 16:00 do 13.11.2011. u 00:00
Lokacija: Tvrđava, Slavonski Brod
Cijena ulaznice: 0,00 Kn

Line-up
- TS Evergreen
-------------------------
11.11., Petak
- Gazde
-------------------------
12.11., Subota
- Slavonske Lole
-------------------------
13.11., Nedjelja
-  Zvona

Od 11. do 13. studenog 2011., Dana prvog hrvatskog piva bit će održani u slavonskobrodskoj Tvrđavi, a program manifestacije bit će vrlo sličan osječkom.

Pivnica će biti otvorena već u 16 sati, a u grijanom šatoru Brođani će u petak, subotu i nedjelju moči ručati, uživati u prvom hrvatskom pivu – Osječkom pivu, tradicionalnim pivskim jelima, i to uz živu svirku Tamburaškog sastava Evergreen iz Slavonskog Broda.

Budući da nogometna reprezentacija Hrvatske ima vrlo važnu utakmicu protiv Turske upravo 11. studenog 2011., u 20 sati, u grijanom šatoru Osječke pivovare bit će osiguran veliki video zid te će ljubitelji prvog hrvatskog piva i nogometa moći uživati i u izravnom prijenosu nogometne utakmice.

Večernji program počet će u 21 sat, u petak će nastupiti Gazde, u subotu Slavonske lole, a u nedjelju Zvona. U pauzama svirke bit će organizirane nagradne igrice Osječke pivovare s bogatim nagradama, a ulaz u pivnicu na Dana prvog hrvatskog piva piva bit će besplatan.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se