Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Hrvatske dive

13/10

Hrvatske dive

Koncert

K.D. Vatroslava Lisinskog, Zagreb

Datum i vrijeme: 13.10.2011. u 20:00
Lokacija: K.D. Vatroslava Lisinskog, Zagreb
Cijena ulaznice: 150,00 Kn / 180,00 Kn / 190,00 Kn

Line-up
- Gabi Novak
- Radojka Šverko
- Tereza Kesovija

Gabi Novak, Radojka Šverko i Tereza Kesovija održat će 13. listopada u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski koncert pod nazivom 'Hrvatske dive'.

Uz prateći orkestar pod vodstvom Ante Gele tijekom dvosatnog koncerta dive će se izmijenjivati sa svojim najvećim hitovima koje su stvarale tijekom dugogodišnjih karijera.

Tereza Kesovija dobitnica je priznanja Porin za životno djelo i jedina hrvatska izvođačica koja je četiri puta rasprodala koncerte u pariškoj Olympiji. Gabi Novak prva je dama hrvatske šlageristike, velika muza i supruga Arsena Dedića. Krajem pedesetih u Zagrebu sudjelovala je na jam sessionu s Louisom Armstrongom i pjevala s Kvartetom Boška Petrovića te mnogim drugim izvođačima.

Radojka Šverko poznata je po raskošnom volumenu glasa, njegovoj boji i zapaženim nastupima na brojnim festivalskim nastupima u zemlji i inozemstvu. Na festivalu u Rio de Janeiru 1971. za izvedbu pjesme "Svijet je moj", skladatelja Alfija Kabilja, dobila je priznanje "The Most Outstanding Performance" čime je postala prva umjetnica koja je ovo priznanje dobila nakon Janis Joplin.

Koncertom 'Hrvatskih diva' u Lisinskom započinje turneja koja će se početkom 2012. nastaviti na prostorima cijele regije.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se