Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Studentski ljetni kamp

18/07

Studentski ljetni kamp

Party

Bazen Kutina, Kutina

Datum i vrijeme: 18.07.2011. u 17:00 do 24.07.0011. u 17:00
Lokacija: Bazen Kutina, Kutina

U organizaciji studenata grada Kutine od 18.07.-24.07.2011 održati će se prvi studenski kamp u ovome dijelu Hrvatske. Kamp će biti smješten u prekrasnom krajoliku pored kutinskih bazena te će sadržavati svu potrebnu infrastrukturu.

Lokacije kampa će biti 1 km od samog središta grada Kutine,a u krugu od 200m će se događati sva sportska i edukativna natjecanja.

Studenti će se moći natjecati u raznim sportovima i sva natjecanja su BESPLATNA.

Svako večer tijekom trajanja kamp biti će organizirani studentski party-i na atraktivno lokaciji pored bazena sa popularnim cijenama pića te raznim igrama za sudionike kampa(ispijanje piva).

SVAKOG SUDIONIKA OČEKUJE POKLON, a najbolje po raznim sportovima i još vrijednih nagrada.

Kampiranje je BESPLATNO a studenti koji ne žele kampirati smještaj će biti osiguran u učeničkom domu udaljenom 800m od kampa ili u Hotelu Kutina.

Cijene
*Cijena učeničkog doma za vrijeme od ponedjeljka do nedjelje će biti od 300-400 kn zavisno od broja sudionika koji će koristiti dom, a cijena hotela je 100 kn po noćenju bez hrane a 130 kn sa doručkom po danu.

*Cijena hrane će biti maksimalno simbolična i uz pomoć sponzora budemo se potrudili da bude maksimalno jeftina. Za sve sudionike će biti postavljen šator sa stolovima gdje se bude moglo objedovati.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se