Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

San Pellegrino Beach Festival

19/08

San Pellegrino Beach Festival

Festival

Plaža San Pellegrino (Zlatorog) , Umag

Datum i vrijeme: 19.08.2011. u 20:00 do 20.08.2011. u 00:00
Lokacija: Plaža San Pellegrino (Zlatorog) , Umag
Cijena ulaznice: 130,00 Kn - jednodnevna / 230,00 Kn - dvodnevna

Umag ima bikere, Umag ima ATP, a sada postaje jači za Open Air Festival. I to ne bilo kakav. Funk, disco, house, onaj pravi živi zvuk koji podsjeća na ljepotu života. Pod vedrim nebom, uz miris mora, energijom ljeta, na jednoj od najljepših pozicija na Jadranu.

Premijerno u Hrvatskoj, iako smo to smatrali nemogućim, rodio se festival koji će razbiti mitove o tome kako hrvati nisu sposobni napraviti ništa istinski dobro, te kako nismo u stanju stvarati vlastite trendove, i da vječito moramo slijedimo nametnuto. Ako išta može to stanje promijeniti onda to jest sigurno dobra glazba. Kako je glazbeni mesija jednom, ne tako davno rekao: «Going Back To My Roots», zaista je krajnje vrijeme je za povratak korijenima.

San Pellegrino Beach Festival najavljen za 19. i 20. kolovoza, 2011.godine, istinska je prekretnica za festivalsku priču na prostorima hrvatske, i predstavlja bijeg od životne sintetike i umjetnog zvuka. Senzacionalna najava premijernog nastupa unikatnog glazbenog čarorobnjaka i disco stilista ostavila je ljude u nevjerici. Ali istina je, konačno će iz Pariza sletjeti na naše tlo - Dimitri Fom Paris.

Dimitri  će se do  posebne Playboy zone u kojoj će se odvijati zaseban program sa Playboy zečicama, dovesti u originalnoj aristokratskoj kočiji iz 19. stoljeća i to na električni pogon. No to nije sve, s njim će se u kočiji voziti i Playboyeve zečice. Naravno da će sve te lijepe male stvari koje život znače organizatori podijeliti i s vama dragi prijatelji. Osim vožnje u električnoj kočiji koja je plod zajedničkog rada poznatog umjetnika u obradi drva Miljenka Milinovića i tvoraca prvog hrvatskog električnog auta XD, posjetitelji će se moći i fotografirati sa zečicama. Možda neki od vas na festivalu upoznaju i srodnu dušu.

Plaža San Pellegrino slikovito je mjesto smješteno između šume i mora, idelano za intimnu atmosferu koju organizatori žele stvoriti ovim prvim open air festivalom u Umagu. Početak programa oba dana predviđen je već u 18h warm-up dj  setovima koji se nastavljaju u živu svirku te nastupe glavnih zvijezda kao što je dugoočekivani premijerni dolazak već legendarnog Dimitri from Paris i najpoznatijeg švicarskog Dja, producenta i remixera Jamie Lewisa. Na festivalu nastupaju jos:

Line-up
- Dimitri from Paris (FRA)
- Jamie Lewis (CH)
- Smoove & Turrell (UK)
- Timewarp INC (GR)
- Bad Monkeys (GER)
- Dogo Argentino
- Aldo Morro
- Jakša Jordes (Soulman)
- DJ Umbo
- Funky Destination
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se