Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Marijan Ban & Diktatori

28/10

Marijan Ban & Diktatori

Koncert

Gradski vrt, Osijek

Datum i vrijeme: 28.10.2011. u 20:30
Lokacija: Gradski vrt, Osijek

U petak, 28. listopada 2011. s početkom u 20:30 sati u športskoj dvorani „Gradski vrt“ u Osijeku, održati će se veliki koncertni spektakl bivšeg frontmana Daleke Obale, legendarnog Marijana Bana, uz pratnju benda Diktatori.

Koncert godine Marijana Bana i Diktatora organizira se povodom obilježavanja 20. godišnjice ustroja 130.osječke brigade Hrvatske vojske. Organizator proslave koja će se odvijati čak četiri dana je Udruga hrvatskih branitelja „Moja Domovina“ i Građanska udruga“Volim Osijek“.

Marijan Ban će u našem gradu prirediti pravu dalmatinsku i domoljubnu feštu, uveličanu njegovim najvećim hitovima iz doba kad je Daleka Obala harala hrvatskom glazbenom scenom.

Na koncertu će nastupiti će nastupiti i osječke snage sve popularnija grupa Kit Karson i mlada pjevačica Mia Kordić. Posebni gost ovog koncerta godine biti će hrvatski rukometni reprezentativac Ivano Balić najbolji svjetski rukometaš svih vremena prema anketi Internacionalne Rukometne Federacije.

Novim nastupom pred osječkom publikom Marijan Ban i Diktatori će ponovo razveseliti sve svoje poklonike novim pjesmama kao i hitovima Daleke obale i njihovog bivšeg pjevača.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se