Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

David Morales

29/10

David Morales

Koncert

Shamballa, Zagreb

Datum i vrijeme: 29.10.2011. u 22:00
Lokacija: Shamballa, Zagreb
Cijena ulaznice: 70,00 Kn - pretprodaja / 100,00 Kn - na dan koncerta

U subotu 29.10.2011. u zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa “Fresh”, nakon fenomenalnog Fedde Le Grand-a I Gramophonedzie, koji nam slijedi u subotu 15.10., gostuje jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenih producenta i DJ-a na svijetu, dobitnik Grammya – DAVID MORALES.

Uz njegovu produkciju i DJ rad, Morales je jedan od najplodonosnijih remixera svih vremena, pretvarajući mnoge pop hitove u house remixeve prikladnije za plesne podije. Ova zabava biti će posebna i po tome, što će David predstaviti svoja dva nova hit singla "You Just Don't Love Me" i "Stay" te monoge nove pjesme s njegovog težko očekivanog novog autorskog albuma.

Očekuje Vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Davida Moralesa, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će I ovaj put dodatno zagrijati sexy plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se