Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

4in3+1

17/01

4in3+1

Koncert

Boogie klub, Zagreb

Datum i vrijeme: 17.01.2018. u 21:00
Lokacija: Boogie klub, Zagreb
Opširnije: 4in3+1

Prvo da objasnimo matematičko ime ovog kvarteta; u početku bijaše trio; Davor Doležal na gitari, Joe Kaplowitz na orguljama i Borko Rupena na bubnjevima. Budući da Joe na orguljama, rukama i nogama svira i harmonije i bas linije, dojam slušatelja je da svira kvartet, a ne trio - tako je nastao ‘4in3’ trio - četiri instrumenta, svirana od strane tri glazbenika. Kasnije se bandu pridružio član Jazz orkestra HRT-a, Mario Bočić na saxu i od tuda ‘+1’.
‘4in3 +1’ je 2016. godine objavio zapaženi album “Eat It, It’s Still Good” s nekoliko nominacija za diskografsku nagradu Porin. Naslov albuma aludira na aktualnu radijsku glazbu koja se sve više tretira kao ‘fast food’ hrana te nakon nekoliko mjeseci u ‘eteru’ u potpunosti nestaje u bespućima elektroničke zbiljnosti, za razliku od jazz projekata i kompozicija koje vremenom dobivaju na vrijednosti.
Ne propustite ovaj izvrsni jazz band!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se