Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Backyard Cocktails II: Ricardo Luque

14/09

Backyard Cocktails II: Ricardo Luque

Koncert

Vintage Industrial Bar, Zagreb

Datum i vrijeme: 14.09.2018. u 20:00
Lokacija: Vintage Industrial Bar, Zagreb
Opširnije: Backyard Cocktails II: Ricardo Luque

PETAK 14.09.2018. Backyard Cocktails II: Ricardo Luque @Vintage Garden | Početak 20:00h I Ulaz: BESPLATAN

U petak 14. rujna ne propustite poslušati i pogledati hrvatskog kuma afro-kubanske glazbe – Ricarda Luquea koji će vam koncertno pružiti presjek opusa glazbe koju njeguje. Poslušajte ovo glazbeno milozvučje u našem oku ugodnom ambijetnu ljetnog vrta ispijajući akcijsku ponudu pića. Uskoro više. Vidimo se!

Ricardo Luque je rođen u Venezueli, a u Hrvatskoj živi i radi od 1990. godine. Od svoje šeste godine pjevao je sa svojim ocem, kasnije i u različitim glazbenim skupinama, paralelno studirajući glazbu.

Završetak konzervatorija omogućio mu je da svoj profesionalni život posveti kako klasičnoj, orkestralnoj, tako i komornoj glazbi (Ricardo je solist Zagrebačke filharmonije i član Zagrebačkog puhačkog ansambla), ne zaboravivši pritom izvornu glazbu svoje domovine.

Nakon nekoliko godina posvećenih afro-kubanskoj glazbi, šest albuma i brojnih diskografskih nagrada sa grupom Cubismo, Ricardo Luque se odlučio za vlastiti glazbeni projekt pa je tako snimio album ‘Plena confianza’ koji je 2004. godine izlašao pod novom etiketom R&P tvrtke Rocco i partner d.o.o.. U godini 2008. predstavlja drugi studijski uradak – ‘Emociòn’ i izlazi kao zajedničko izdanje glazbenih etiketa Rocco i partner i Menart.

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagrebKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se