Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

CHRYSTA BELL

13/10

CHRYSTA BELL

Koncert

Boogaloo, Zagreb

Datum i vrijeme: 13.10.2012. u 21:00
Lokacija: Boogaloo, Zagreb
Opširnije: CHRYSTA BELL
Cijena ulaznice: 80.00

Sredinom listopada, kao prava jesenska poslastica, u Velikom pogonu Tvornice kulture nastupa Chrysta Bell, muza kultnog redatelja Davida Lyncha.

Chrysta je pjevačica, autor, zabavljač, model i muza. Chrysta je dijelila i dijeli stage s velikim talentima poput Willie Nelsona, Briana Setzera, Donovanom i Lynchom. Chrysta je kantautorica i pjevačica na čelu elektro dream pop benda „Black Book Angel“, u čijem timu je i multimedijalni umjetnik i glazbenik Dutch Rall.

Tijekom svoje karijere surađivala je s legendama iz svijeta glazbe i filma, a 2006. je napokon “kliknula” s redateljem Davidom Lynchom, te plasirala pjesmu „Polish Poem“ za soundtrack filma „Inland Empire“. Njihov odnos se produbljuje i rezultira dugoočekivanim albumom „This train“ kojeg je Lynch producirao, te napisao svih 11 pjesama. Album svojim laganim i hipnotičkim ritmom, te Chrystinim snenim i nezemaljskim vokalom nepogrešivo uvodi u ludi svijet Davida Lyncha.

Imate li povjerenja u viziju Davida Lyncha, svakako nabavite ulaznicu za ovaj neuobičajeni spektakl u Velikom pogonu Tvornice kulture, na kojem će se domaćoj publici predstaviti simbioza ovih briljantnih umjetnika, Chryste Bell i njezinog Davida…Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se