Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Cojones & Elephant Stalker & DJ Kneža

30/10

Cojones & Elephant Stalker & DJ Kneža

Party

Vintage Industrial Bar, Zagreb

Datum i vrijeme: 30.10.2013. u 21:00
Lokacija: Vintage Industrial Bar, Zagreb
Opširnije: Cojones & Elephant Stalker & DJ Kneža

Good Vibrations će po drugi put ugostiti zagrebačke stoner prvake COJONES, ovaj put u Vintage Industrial Baru u srijedu. Nakon promocije albuma 'Bend to Transcend' ovaj put su, uz neke stare pjesmuljke koji su se već svima uvukli u centar za ravnotežu pri ispijanju alkoholnih derivata, pripremili i poslasticu za one najzagriženije, ali i za one koji će tak postati fanovima.
Bojan, Nenad, Gordan i Miro imaju novi singl 'Rocker', koji će odsvirati, ali i promociju podebljati svojim prvim službenim, oficijalnim, video spotu za koji je zaslužan mladi i talentirani redatelj Mario Mlakar i njegov kolektiv za vizualne komunikacije Rational International.

'Rocker' je brz, žestok i opasan, kao Kurt Russell u Bijegu iz L.A.-a potenciran Pobješnjelim Maxom, s manje Tine, a više Ikea. Voli lake, ali i emancipirane žene, nabrijane motore i pivo u potocima.
U večer će vas uvesti ZG četveročlani instrumentalni alter bend ELEPHANT STALKER, koji će također drugi put zasvirati na Good Vibrationsu, a nakon Cojonesa, kao i uvijek, u rockerskom štihu do ranih jutarnjih sati zadržat će vas DJ Kneža!

Da ne dužimo više...jasno je da ne postoji bolje vrijeme i mjesto od VIB-a u srijedu za upariti odlične bendove, promociju spota i utažiti žeđ. Upad je 20kn, a program počinje u 20:00.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se