Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Cooganje 85 ft. Vince & Jules and Disident

13/10

Cooganje 85 ft. Vince & Jules and Disident

Koncert

Sax, Zagreb

Datum i vrijeme: 13.10.2017. u 21:00
Lokacija: Sax, Zagreb
Opširnije: Cooganje 85 ft. Vince & Jules and Disident

petak | 13.10.2017. | od 21:00
#cooganje #85 ft. Vince & Jules Band and Disident

U svibnju 2017., pred zatvaranje XVIII. sezone kluba, ova dva benda nastupila su zajedno na #cooganju. I rezultat je bio izvrstan. Repertoarski i nastupom različiti, a opet zajedno gađaju najbolji repertoar za najbolji urbani petak. Ili vi jednostavno previše popijete pa se nama čini da je atmosfera uvijek ludnica. Iz kojeg god razloga da je tako već bilo, neka bude opet. Nemrska osmorka iz V&J i nemila četvorka iz Disidenta na 85. #cooganju tamo su da vama bude dobro. Dva super cover benda za dvostruko slavlje. YAAAS!

Što trijezan misli, nacugan govori, #85:

ULAZ 20 kn (do 22:30 rakija dobrodošlice)
COOGA 9 kn (vodka, jaeger, pelin, gin, whisky, PIVO 0.5l i vino c/b 0.1dl)
RAKIJE 6 kn (medica, višnja, orah, trava)
1L ŽESTICE - 300kn
1L ŽESTICE + 5 sokova - 390kn

*Dakle, ulaz smo s 10 kn digli na 20 kn (tako će biti standardno kroz sezonu za sve klupske programe) da bismo sve cijene cuge ostavili kakve su i bile. Pregrmit ćemo to, jedan Juraj Dobrila više-manje, život je lijep. (PDV, ovo-ono, morali smo nešto.)

Bruno Mars, David Bowie, Coldplay, Donna Summer, RHCP, One Republic, Beyoncee, Queen, Yammat, Josipa Lisac, Parni Valjak, Dino Dvornik, U2, Kings of leon, Nirvana, Rage against the machine, Led Zeppelin, Majke, Urban&4, Hladno pivo, TBF, Kawasaki 3P, Dubioza kolektiv, Psihomodo pop i ostali.

*Rezervacije za ovaj petak ne primamo jer se u klubu od 18-21 sat održavaju "Skeptici u pubu". Ulaz je otvoren od 21:00, a stolovi će se popunjavati po principu tko prvi - njegovo.

Tu noć kad si se udavala.
#Sax19Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se